Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Οι εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές σε μετοχές και ομόλογα

Οι εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές σε μετοχές και ομόλογα

Οι υψηλές τιμές στα ομόλογα και τις μετοχές περιορίζουν τα περιθώρια για σταθερές υψηλές αποδόσεις. Ποιο είναι το διττό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραδοσιακοί επενδυτές. Οι ευκαιρίες σε τοποθετήσεις εκτός των διεθνών αγορών.

Ο ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας και η επιστροφή του ιμπεριαλισμού

Ο ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας και η επιστροφή του ιμπεριαλισμού

Η βασισμένη σε κανόνες διεθνής τάξη δίνει τη θέση της στο δίκιο του ισχυρού. Το «μακρύ χέρι» των ΗΠΑ και το νέο δόγμα της Κίνας για την εθνική ασφάλεια. Πώς πρέπει να αντιδράσουν οι υπόλοιπες χώρες.

Το θλιβερό debate και οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία στις ΗΠΑ

Το θλιβερό debate και οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία στις ΗΠΑ

Πρωτοφανή στα εξήντα χρόνια τηλεοπτικών αναμετρήσεων υποψηφίων προέδρων τα όσα συνέβησαν χθες. Η στρατηγική Τραμπ που ρίχνει σκιές στην εκλογική διαδικασία, ο κίνδυνος εμπλοκής της δικαιοσύνης και το plan B με φόντο το 2024. Το editorial των FT.

Η Τουρκία γκρέμισε τις λεπτές ισορροπίες στον Καύκασο

Η Τουρκία γκρέμισε τις λεπτές ισορροπίες στον Καύκασο

Νέο μέτωπο άνοιξε η Αγκυρα με τη Μόσχα, σε μια περιοχή με μεγάλα ζωτικά συμφέροντα και για τις δύο. Ο ρόλος των αγωγών ενέργειας και η λεπτή ισορροπία που καλείται να βρει η Ρωσία. Ποια εξέλιξη θα ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο εφησυχασμός των insiders φέρνει το τέλος τους

Ο εφησυχασμός των insiders φέρνει το τέλος τους

Η άνοδος των λαϊκιστών, το Brexit, το dieselgate αλλά και η εκλογή Μακρόν δείχνουν τι γίνεται, όταν λες στον εαυτό σου, στους ψηφοφόρους, στους αναγνώστες και τους πελάτες σου το ίδιο παραμύθι υπερβολικά πολλές φορές.

Η κίνηση της FDA που πάει… πίσω το εμβόλιο

Ποιος είναι ο όρος που έβαλε η αρμόδια αμερικανική υπηρεσία έγκρισης στις φαρμακευτικές με τον οποίο τινάζονται στον αέρα τα όνειρα Τραμπ να πάει στις εκλογές με εγκεκριμένο για χρήση εμβόλιο.

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρηματοπιστωτική κρίση

Γιατί αίφνης οι επιχειρηματίες ανησυχούν για πιστωτική κρίση, παρά τη δέσμευση των κεντρικών τραπεζών να «κάνουν ό,τι χρειαστεί». Η είσοδος στη 2η φάση της πανδημίας, το ερώτημα για τις τράπεζες και το ναυάγιο του... V.

Συμμαχία κατά Apple για το μονοπώλιο στο App Store

Για απόλυτο έλεγχο στο οικοσύστημα εφαρμογών του App Store κατηγορεί την Apple ομάδα 13 εταιρειών. Η μήνυση της Epic για το Fortnite. H κριτική από τη Microsoft και το Facebook.

Λαϊκισμός και κλεπτοκρατία πάνε χέρι χέρι

Οι λαϊκιστές δεν έχουν μόνο πολιτικά κίνητρα. Το μαύρο χρήμα που δημιουργεί συνειδήσεις και αγοράζει πολιτική ισχύ. Γιατί πρέπει να αποδειχτεί στην πράξη ότι «οι ευρωπαϊκές αξίες δεν είναι για πώληση».

Η «υβριδική» εργασία και ο νέος πονοκέφαλος για τις εταιρείες

Η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα και σύντομα θα είναι δύσκολο να γίνει ο διαχωρισμός μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Για ορισμένες εταιρείες, όμως, μπορεί να είναι καλύτερο να επαναφέρουν τους εργαζόμενους... στο γραφείο.

Τι έμαθαν οι επενδυτές στο εξάμηνο της πανδημίας

Στηρίξτε εργαζόμενους, όχι θέσεις εργασίας

Αντιμέτωπες με την τέλεια καταιγίδα οι ΗΠΑ

Τι μας μαθαίνει η πυρκαγιά της Λέσβου για την ευρωπαϊκή πολιτική

H λεπτή γραμμή που χωρίζει την επένδυση από τον τζόγο

Νέα στρατιά «ζόμπι» γέννησε η πανδημία

Στα όρια διάσπασης η κυβέρνηση Σάρατζ στη Λιβύη

Oι μικροεπενδυτές, η Softbank και η «φάλαινα του Nasdaq»

Πώς ο Μπολσονάρου κερδίζει πόντους στην πανδημία

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ με φόντο το «ακριβό» ευρώ

v