FT.COM

Γιατί ο Τραμπ δεν θα ξεφύγει ποτέ από τη Ρωσία

Γιατί ο Τραμπ δεν θα ξεφύγει ποτέ από τη Ρωσία

Ο εισαγγελέας Μιούλερ δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα ισχυρά χαρτιά του στην έρευνα για τη ρωσική εμπλοκή. Η στρατηγική του κατά του Αμερικανού προέδρου και το παράδειγμα του Γουότεργκεϊτ.

Η Γερμανία θέλει σύνδεση των Ταμείων Συνοχής με τη μετανάστευση

Η Γερμανία θέλει σύνδεση των Ταμείων Συνοχής με τη μετανάστευση

Οι φτωχότερες χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η Ουγγαρία και η Πολωνία, θα μπορούσαν να χάσουν πόρους για έργα υποδομής, αν περάσει η γερμανική πρόταση για σύνδεση των διαρθρωτικών κονδυλίων με την υποδοχή και ενσωμάτωση μεταναστών.

Πώς οι διαδικτυακοί κολοσσοί... βλάπτουν την οικονομία

Πώς οι διαδικτυακοί κολοσσοί... βλάπτουν την οικονομία

Η κυριαρχία εταιρειών όπως η Google και το Facebook έχει ενισχύσει την τάση διεύρυνσης των ανισοτήτων. Η είσπραξη «οικονομικού ενοικίου», η χρήση ελάχιστου προσωπικού και τα προϊόντα που προκαλούν εθισμό.

Η αμερικανική αγορά «διώχνει» τα πράσινα ομόλογα

Η αμερικανική αγορά «διώχνει» τα πράσινα ομόλογα

Οι νομικές διαδικασίες περιορίζουν τις εταιρικές πωλήσεις «πράσινων» ομολόγων στη Βόρεια Αμερική. Η φυγόδικη κουλτούρα και οι κανόνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που «φρικάρουν κόσμο».

Οι μεταρρυθμιστές της ευρωζώνης ξέχασαν την κρίση

Οι μεταρρυθμιστές της ευρωζώνης ξέχασαν την κρίση

Η προσπάθεια να «παντρευτούν» τα δύο πιο τοξικά χρηματοπιστωτικά προϊόντα που προκάλεσαν την κρίση. Ο κρίσιμος ρόλος της ΕΚΤ για την αγορά repos και το μάθημα που πήραν οι οίκοι αξιολόγησης.

Τσακαλώτος: Θέλουμε όσο πιο καθαρή έξοδο γίνεται

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται προληπτική γραμμή πίστωσης, επιμένει ο Ευ. Τσακαλώτος στους FT. Τον Απρίλιο το ελληνικό σχέδιο ανάπτυξης. Παραδέχεται πως μπορεί θα υπάρξουν όροι στα μέτρα της ελάφρυνσης χρέους, αλλά δεν θα σχετίζονται με την οικονομική πολιτική.

Ο Vix και τα σενάρια χειραγώγησης τις ημέρες του sell off

«Aχαλίνωτη χειραγώγηση» που κόστισε στους επενδυτές δισεκατομμύρια δολάρια καταγγέλθηκε στις αρμόδιες αρχές. Τα μυστικά του δείκτη και ποιες συναλλαγές μπήκαν στο στόχαστρο.

Το «έξυπνο χάπι» που φέρνει νέα δεδομένα στην υγεία

Λύση για όσους δεν εκτελούν σωστά την ιατρική συνταγή που έλαβαν δίνει νέα τεχνολογία η οποία επιτρέπει την καταγραφή της χρονικής στιγμή που καταναλώνονται χάπια. Πώς λειτουργεί και γιατί ανοίγει και σοβαρά θέματα που πρέπει να προβληματίσουν.

TAGS ΥΓΕΙΑ

Ο Ματέο Ρέντσι παλεύει να αποφύγει δεύτερη πανωλεθρία

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει φίλους στη Φλωρεντία, αλλά όχι στην υπόλοιπη Ιταλία. Κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές και να υποστεί άλλη μία πολιτική ήττα μετά το δημοψήφισμα του 2016. Οι αναποφάσιστοι μόνη ελπίδα.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε 24ωρη παρακολούθηση!

Ένα πλήθος μικροδορυφόρων φωτογραφίζει καθημερινά όλο τον πλανήτη και πουλά το υλικό. Tι προσφέρει η νέα τεχνολογία. Τα ερωτήματα για τη χρήση της και οι προοπτικές.

Το στοίχημα για τη νέα ηγεσία της Fed

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δίνει μάθημα διπλωματίας στον Τραμπ!

Λίγος… φόβος κάνει καλό στις αγορές

Εφιάλτης τα επιχειρηματικά όνειρα του Ιράν στη Συρία

Ανησυχία ΗΠΑ για την κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και τον ρόλο ΝΑΤΟ

Στο CDU σκέφτονται ήδη τη ζωή μετά τη Μέρκελ

Το στοίχημα του «50 cent» που έδωσε... τρελό κέρδος

Κίνδυνος νέου πολέμου πλανάται πάνω από τη Μέση Ανατολή

Τα σήματα που δίνουν νέα τάση στις διεθνείς αγορές

Ο εγκαταλειμμένος ιταλικός Νότος οδεύει προς τις κάλπες