ΠΡΟΣΩΠΑ

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Από τις έντονες φήμες για την πολιτική Τραμπ έως τα υπαρξιακά ερωτήματα της ΕΕ, εν μέσω γεμάτου εκλογικού ημερολογίου, οι επενδυτές συναλλάγματος έχουν στα χέρια τους μια πραγματική λίστα με καυτά ερωτήματα για το 2017.

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Αναλυτικός πίνακας 18 μετοχών για τους οπαδούς των μερισματικών αποδόσεων. Εταιρείες που για πενήντα και πλέον έτη αυξάνουν συνεχώς τα διανεμόμενα μερίσματά τους. Η περίπτωση των ETFs.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

Χρήσιμες συμβουλές προς υποψήφιους πελάτες του ασφαλιστικού κλάδου, πριν από την υπογραφή συμβολαίου. Η σημασία της επιλογής ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και εταιρείας. Γράφει ο Δ. Φαραντούρης.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Πολυχρονίου: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2017

Πολυχρονίου: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2017

Θετικό κλείσιμο αξιολόγησης και σταθερό πολιτικό κλίμα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλλιέργεια προσδοκιών όσον αφορά στην πορεία του ΧΑ, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ. Οι προοπτικές που διαφαίνονται για το 2017.

Stock picking επιλέγουν και φέτος οι αναλυτές

Stock picking επιλέγουν και φέτος οι αναλυτές

Γιατί παραμένει χαμηλή η ορατότητα για το 2017. Ποιες μετοχές συγκεντρώνουν ενδιαφέρον. Γράφουν οι Απ. Μάνθος, Λ. Παπαϊωάννου, Π. Στεριώτης, Δημ Τζάνας, Μ. Χατζηδάκης.

Σε ποιες τιμές κλείνουν τα ντιλ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι δείκτες που χρησιμοποιούνται στην εγχώρια αγορά για την αποτίμηση των συμφωνιών. Πού κυμαίνονται σε σύγκριση με το διεθνές περιβάλλον. Ποιος εγχώριος κλάδος πληρώνει premium. Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης.

Saxo: Τα καλά και τα κακά νέα για τις οικονομίες

Γιατί οι συνθήκες επανέρχονται στο φυσιολογικό. Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων. Οι προοπτικές της Κίνας. Στο 1,3% εκτιμάται ότι θα κινηθεί η ανάπτυξη στην ευρωζώνη το επόμενο έτος.

Οι προοπτικές των πολύτιμων μετάλλων το 2017

Τι θα καθορίσουν την πορεία των τιμών σε χρυσό, ασήμι, πλατίνα και παλλάδιο το επόμενο έτος. Οι αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών και η πορεία του δολαρίου. Ο ρόλος των αναδυόμενων οικονομιών. Γράφει ο Π. Στεριώτης.

Φέγγος: Πώς θα ανακάμψει η ελληνική κεφαλαιαγορά

Ο πρόεδρος της Versal ΑΕΠΕΥ μιλά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να τονωθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά. Θέτει ως «προτάγματα» τη μείωση της φορολογίας αλλά και τη χαλάρωση των ασφυκτικών ρυθμίσεων.

Οι 10 «ακραίες Προβλέψεις» της Saxo Bank για το 2017

Θα είναι, άραγε, φέτος η χρονιά που η Κίνα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ανάπτυξης, το Brexit θα μετατραπεί σε Bremain, και οι ιταλικές τράπεζες θα αποτελέσουν την κατηγορία μετοχών με τις καλύτερες αποδόσεις;

Γιατί οι ευρωαγορές γύρισαν την πλάτη στα ρεκόρ

Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει η Κλίντον

Η αυστηρή εποπτεία αλλάζει το χάρτη των επενδύσεων

Jakobsen: Η νίκη Τραμπ σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο

Πώς θα κινηθεί η Wall Street την επομένη της κάλπης

Jakobsen: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από τις εκλογές στις ΗΠΑ

Η άνοδος του δολαρίου βάζει προσωρινά φρένο στο πετρέλαιο

Τώρα αρχίζει το παιχνίδι στις αγορές συναλλάγματος

Jakobsen (Saxo Bank): Φορέστε τα κράνη σας!

Τα καλά και τα... άσχημα νέα για τους επενδυτές

v