Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Στις επόμενες κινήσεις της Fed επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ η υποχώρηση του γεν δίνει ώθηση στο Τόκιο, παρά τα χειρότερα του αναμενόμενου στοιχεία που ανακοινώθηκαν για τη βιομηχανική παραγωγή της χώρας.

Μικτή εικόνα στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να αναμένουν τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ που εκτιμάται ότι θα δείξουν αν η Fed θα αυξήσει τελικά τα επιτόκιά της τον Σεπτέμβριο.

Το Τόκιο εμφανίζει τα μεγαλύτερα κέρδη, λόγω της υποχώρησης του γεν, παρά τα χειρότερα του αναμενόμενου στοιχεία που ανακοινώθηκαν για τη βιομηχανική παραγωγή της χώρας.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρεί κατά 0,3% , ενώ κέρδη 1,15% καταγράφει ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 16.917 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,37% ο Shanghai Composite στις 3.086 μονάδες, κατά 0,55% ο CSI στις 3.329 μονάδες, ενώ αντιθέτως κατά 0,72% υποχωρεί ο δείκτης ASX στις 5.333 μονάδες και κατά 0,51% ο Kospi στις 2.029 μονάδες. Οριακά υψηλότερα ο δείκτης Hang Seng στις 23.022 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v