Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Ενδείξεις για τις επόμενες κινήσεις της Fed αναμένουν οι επενδυτές. Πιέσεις στην Ιαπωνία λόγω της ενίσχυσης του γεν, ενώ η αγορά αδιαφόρισε για τα θετικά στοιχεία για την μεταποιητική δραστηριότητα στη χώρα.

Μικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια, με το πετρέλαιο να υποχωρεί για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, καθώς οι επενδυτές περιμένουν τις δηλώσεις Yellen για να δουν αν θα υπάρξει αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων φέτος.

Το ιαπωνικό χρηματιστήριο πιέζεται λόγω της ενίσχυσης του γεν έναντι του δολαρίου, ενώ οι επενδυτές φάνηκε να αδιαφορούν για τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την μεταποιητική δραστηριότητα στη χώρα, που έδειξαν σημάδια σταθεροποίησης τον Αύγουστο, καθώς η παραγωγή αυξήθηκε για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας κινείται 0,3% υψηλότερα, ενώ κατά 0,6% υποχωρεί ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 16.498 μονάδες.

Χαμηλότερα κατά 0,3% ο δείκτης Hang Seng στις 22.927 μονάδες, ενώ αντιθέτως κατά 0,6% ενισχύεται ο δείκτης ASX στις 5.645 μονάδες, κατά 0,3% ο δείκτης Kospi στις 2.048 μονάδες, κατά 0,3% ο Shanghai Composite στις 3.093 μονάδες και κατά 0,35% ο CSI στις 3.348 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v