Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δοκιμάζουν» νέα υψηλά Φρανκφούρτη και Παρίσι

O δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη καταγράφει αυτή την ώρα άνοδο στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 2015. Σε υψηλά έτους το Μιλάνο, με κέρδη για τις τραπεζικές μετοχές. Κλειστές σήμερα οι αγορές σε Λονδίνο και ΗΠΑ.

Σε υψηλότερα επίπεδα κινείται πλέον ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη, μετά την αρχική αδυναμία, με τις βασικές ευρωπαϊκές αγορές να εμφανίζουν ήπιες κινήσεις και το κλίμα να προδιαγράφεται υποτονικό, δεδομένης της σημερινής αργίας στη Wall Street.

O δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη καταγράφει αυτή την ώρα άνοδο 0,9% στις 11.574 μονάδες, στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 2015.

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο του Παρισιού, που επίσης ξεκίνησε πτωτικά, σημειώνει άνοδο 0,3% στις 4.876 μονάδες, τα υψηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο ευρύτερος δείκτης Euro Stoxx 50 ενισχύεται αυτή την ώρα κατά 0,4% στις 363 μονάδες. 

Κέρδη σχεδόν 1,5% καταγράφει ο FTSE MIB στην Ιταλία, στις 19.507 μονάδες, που αποτελούν και νέα υψηλά 52 εβδομάδων, με τον τραπεζικό κλάδο να καταγράφει άνοδο 1,9%.

Ανοδος 0,45% για τον IBEX 30 στην Ισπανία, στις 9.394 μονάδες. 

Κλειστή είναι σήμερα και η αγορά του Λονδίνου, ενώ νωρίτερα, κλειστές παρέμειναν λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, οι αγορές της Ιαπωνίας, της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ και της Αυστραλίας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v