Συνεχίζεται η διόρθωση στην Wall Street

Τα δυσοίωνα στατιστικά της Ευρώπης επισκιάζουν τα ευνοϊκά στοιχεία από την Κίνα και συντηρούν τα αρνητικά πρόσημα στις διεθνείς αγορές. Ελαφρά ανάκαμψη για τεχνολογία και μικρή κεφαλαιοποίηση στην Wall Street. Σε χαμηλό 5ετίας τα εμπορεύματα.

Οι απώλειες συνεχίζονται στις διεθνείς αγορές, καθώς τα δυσμενή ευρωπαϊκά στατιστικά επισκιάζουν τα ευνοϊκά κινεζικά, ενώ οι γεωπολιτικοί φόβοι συνεχίζουν να περιορίσουν τις αγοραστικές διαθέσεις. 

Στην Νέα Υόρκη οι δείκτες άνοιξαν με ήπια πτώση αλλά πολλές φορές στην συνεδρίαση ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq "γύρισε" στα πράσινα. 

Αυτή την ώρα Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,23% σ τις 17.135 μονάδες, ο S&P υποχωρεί 0.16% στις 1.991 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείται 0,03% υψηλότερα στις 4.529 μονάδες.

Η χθεσινή συνεδρίαση στην Wall Street ήταν ιδιαίτερα βαριά για τις μετοχές τεχνολογίας και μικρής κεφαλαιοποίησης, με επενδυτικές ανησυχίες για τις πτώσεις στις τιμές των εμπορευμάτων και την παγκόσμια ανάπτυξη.  

Παρατηρητές θεωρούν ότι οι γεωπολιτικές ανησυχίες επιδεινώνουν την επενδυτική ψυχολογία, μετά τις συμμαχικές επιθέσεις εναντίον εξτρεμιστών στην Συρία.

Από το επιχειρηματικό μέτωπο στην Wall Street, η Alibaba συνεχίζει να διορθώνει αρνητικά μετά την εκτίναξη στην πρώτη ημέρα διαπραγματεύσεων της μετοχής της.

Η Google υποχωρεί μετά την δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η εταιρία πρέπει να βελτιώσει την συμβιβαστική της πρόταση στις κατηγορίες για αντιμονοπωλιακή συμπεριφορά.

Αποτελέσματα τριμήνου ανακοινώνει σήμερα η Bed Bath & Beyond.

Τα διεθνή χρηματιστήρια δεν κατάφεραν να αντιδράσουν θετικά στα ευνοϊκά κινεζικά στατιστικά στοιχεία, καθώς η μεγάλη επιβράδυνση στα αντίστοιχα στοιχεία για την ευρωζώνη αποδείχθηκε «βαρύτερη» στην επενδυτική ψυχολογία. Οι τιμές των εμπορευμάτων διεθνώς διολισθαίνουν στα χαμηλότερα επίπεδα 5 ετών.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εμφανίζουν τις μεγαλύτερες απώλειες σε έξι εβδομάδες.

Ανάκαμψη εμφανίζει το συμβόλαιο του χρυσού μετά το πτωτικό σερίου. Το συμβόλαιο κερδίζει 3 δολαρια στα 1.221 δολ. ανά ουγκιά. 

Το πετρέλαιο υποχωρεί με το συμβόλαιο 1% χαμηλότερα στα 91,46 δολ. ανά βαρέλι.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v