Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί από τα ρεκόρ η Wall Street

Χαμηλότερα κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, μετά τα ρεκρό. Πτώση για χρυσό και αργό. Άλμα 11% για το eBay. Πάνω από το 1,6% η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς. Ενισχύεται το γεν έναντι του δολαρίου. Βουτιά 4% για την Intel.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι αμερικανικές μετοχές, με το βλέμμα των επενδυτών να παραμένει στραμμένο στα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και στα στοιχεία για την κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας. 

Ο Dow Jones υποχωρεί 0,49% στις 18.503 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,23% χαμηλότερα στις 5.077 μονάδες, ενώ ο S&P 500 διολισθαίνει 0,3% στις 2.165 μονάδες.

Από το μέτωπο των μάκρο, οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών μηνών.

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας υποχώρησε την εβδομάδα που έληξε στις 16 Ιουλίου, στις 253.000 από 254.000 την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε υψηλό εννιά ετών αυξήθηκαν οι μεταπωλήσεις κατοικιών τον Ιούνιο, σημειώνοντας άνοδο 1,1% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο κινείται 0,7% χαμηλότερα στα 45,38 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός υποχωρεί 0,2% στα 1.316 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ και της στερλίνας, αλλά υποχωρεί έναντι του γεν.

Στα ομόλογα, πάνω από το 1,6% ενισχύεται η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου, σημειώνοντας άνοδο τριών μονάδων βάσης. 

Στο ταμπλό, άλμα 11% πραγματοποιεί η μετοχή του eBay, μετά την ανακοίνωση ότι οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 5%.

Βουτιά 4% πραγματοποιεί η μετοχή της Intel.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v