Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι θέσεις του ΕΛΕΤΕΑ για την ανάπτυξη του δεύτερου πυλώνα ασφάλισης

Οι θέσεις της Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης για το παρόν και το μέλλον των επαγγελματικών ταμείων στην χώρα μας παρουσιάζονται σε σχετικό εγχειρίδιο.

Οι θέσεις του ΕΛΕΤΕΑ για την ανάπτυξη του δεύτερου πυλώνα ασφάλισης

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ενωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) ανακοινώνει την έκδοση του εγχειριδίου με τίτλο: «Επαγγελματικά Ταμεία στην Ελλάδα: Αποτιμήσεις και Προοπτικές – Εγχειρίδιο θέσεων ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. για την οργάνωση και ανάπτυξη του 2ου πυλώνα ασφάλισης».

Το εν λόγω εκδοτικό εγχείρημα αποτελεί μία πρωτοβουλία των μελών της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. που αποκλειστικό σκοπό της έχει την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τα θέματα της επαγγελματικής ασφάλισης και επιπλέον την αποτύπωση των θέσεων και προτάσεων της Ένωσης για το παρόν και το μέλλον των επαγγελματικών ταμείων στην χώρα μας, ενόψει και των πυκνών εξελίξεων που αναμένεται να λάβουν χώρα στο κλάδο των επαγγελματικών ταμείων το αμέσως προσεχές διάστημα δεδομένων: α) της επικείμενης ενσωμάτωσης της 2ης κοινοτικής οδηγίας για τις δραστηριότητες και την εποπτεία των επαγγελματικών ταμείων στο εθνικό δίκαιο και β) των ασφαλιστικών παρεμβάσεων που θα δρομολογηθούν από τη νέα Κυβέρνηση.

Το εγχειρίδιο μπορείτε να το βρείτε στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v