BUSINESS STORIES

Αννα Μαρία Μαζαράκη: ΑΜΜ ένα δίκτυο Προσιτής Πολυτέλειας

Αννα Μαρία Μαζαράκη: ΑΜΜ ένα δίκτυο Προσιτής Πολυτέλειας

Για τη δυναμική πορεία της Anna Maria Mazaraki μιλά στο Euro2day.gr η ιδρύτρια της εταιρείας Άννα Μαρία Μαζαράκη. Η δημιουργία μιας αλυσίδας καταστημάτων και η ταύτισή τους με την «Προσιτή Πολυτέλεια», η συνεργασία με Έλληνες αργυροχρυσοχόους και το ΟΠΑΠ Forward.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Pharm24: Ανοίγει πεδίο επενδύσεων στα e-φαρμακεία

Pharm24: Ανοίγει πεδίο επενδύσεων στα e-φαρμακεία

Για την πελατοκεντρική στρατηγική που ακολουθούν και τα πλεονεκτήματα που τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουν στον χώρο των ηλεκτρονικών φαρμακείων μιλούν στο Euro2day.gr οι Κ. Νικόλαρος, CEO της Pharm24.gr και Κ. Βαβλιάκης, CTO της εταιρείας. Πώς το πρόγραμμα OΠΑΠ Forward συνέβαλε στην αναπτυξιακή πορεία.

Στην οικογένεια του ΟΠΑΠ Forward επιπλέον 13 επιχειρήσεις

Στην οικογένεια του ΟΠΑΠ Forward επιπλέον 13 επιχειρήσεις

Λαμπερή εκδήλωση ανακοίνωσης των επιχειρήσεων και βράβευσης όσων διακρίθηκαν

Vezyroglou Farm: Το μυστικό της επιτυχίας 110 ετών

Vezyroglou Farm: Το μυστικό της επιτυχίας 110 ετών

Για τους πυλώνες βιωσιμότητας της εταιρείας και τη χρήση νέων τεχνολογιών στην αγροτική παραγωγή, μιλάει στο Euro2day.gr ο CEO Αντώνης Βεζύρογλου. Το ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας και η εμπειρία από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward.

Mailo’s The Pasta Project: Λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματικότητας που βάζει άμεσο στόχο τα 40 καταστήματα

Mailo’s The Pasta Project: Λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματικότητας που βάζει άμεσο στόχο τα 40 καταστήματα

Για τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την εταιρεία μιλά στο Euro2day.gr ο Founder και CEO Νίκος Μουτσουρούφης. Τα σχέδια επέκτασης στο εξωτερικό και η στήριξη από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward.

Valis Textiles: Προχωρά σε αλλαγή σελίδας με το brand «The Lunchbags»

Η εταιρεία με τρεις γενιές ιστορίας σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Τη στρατηγική εξηγεί στο Euro2day.gr, ο Commercial Director, Co-Founder @The Lunchbags Π. Σπηλιόπουλος. Η σημασία της συμμετοχής στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward.

Κ. Κωσταρέλος: Συνταγή εξωστρέφειας για το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Για τη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας, την αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων τριών ετών και τα οφέλη από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward μιλάει ο Κυριάκος Κωσταρέλος.

Γ. Γραφανάκης (Fitness Meals): «Το γρήγορο φαγητό μπορεί να είναι υγιεινό και ισορροπημένο»

Πώς το όραμα για την αξία της υγιεινής διατροφής μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όλους, μικρούς και μεγάλους, εξηγεί ο Co-Founder & CEO της εταιρείας. Το άνοιγμα σε δυο άξονες, η ανάπτυξη στα χρόνια της πανδημίας και τα οφέλη από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward.

TAGS ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ

Μπράιαν Κάρεϊ (Simply Burgers): Έρχονται deals στον κλάδο

Η εταιρεία, η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, γιορτάζει εφέτος τα 20 της χρόνια. Ο CEO των Simply Burgers, Μπράιαν Κάρεϊ, μιλάει για την ανάπτυξη της αλυσίδας με εταιρικά και franchise καταστήματα, σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού στην «γρήγορη εστίαση». Πώς αποτιμά τη συμμετοχή στο OΠΑΠ Forward.

TAGS ΕΜΠΟΡΙΟ

Ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης μέσα από το ΟΠΑΠ Forward

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2016, έχει ήδη ολοκληρώσει πέντε πολύ επιτυχημένους κύκλους, με σημαντικά αποτελέσματα για 68 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η επίδρασή του στην ανάπτυξη των εταιρειών, την αύξηση τζίρου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

v