Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΠΟΨΕΙΣ

Oι ανατροπές στο ασφαλιστικό «πυροβολούν» την ανάπτυξη

Oι ανατροπές στο ασφαλιστικό «πυροβολούν» την ανάπτυξη

Η επαναφορά του ΑΕΠ της χώρας στα προ κρίσης επίπεδα θα καθυστερήσει 10 χρόνια, εάν ολοκληρωθεί η μετάβαση στην κεφαλαιοποιητική επικουρική σύνταξη. Γράφουν οι Σ. Ρομπόλης και Β. Μπέτσης.

Η απάτη με το «μέλι» που δεν είναι μέλι

Η απάτη με το «μέλι» που δεν είναι μέλι

Γιατί ο ΕΦΕΤ προχώρησε σε απόσυρση μελιών από την αγορά. Πότε θεωρείται νοθευμένο, τι μαρτυρά η χρήση καραμελοχρώματος από τους εμπόρους. Γράφει ο πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Νίκος Κατσαρός.

Πώς ο Ερντογάν περιπαίζει την αδύναμη Ευρώπη

Πώς ο Ερντογάν περιπαίζει την αδύναμη Ευρώπη

Η ΕΕ δείχνει πως δεν καταλαβαίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της Τουρκίας. Τα όνειρα για μια νέα αυτοκρατορία και η προσπάθεια Ερντογάν να μετατραπεί σε ηγέτη των μουσουλμάνων. Χρειάζονται «κόκκινες γραμμές», γράφει ο W. Munchau.

12+1 απαντήσεις για τηλεργασία και ευπαθείς ομάδες

12+1 απαντήσεις για τηλεργασία και ευπαθείς ομάδες

Ποιες οι υποχρεώσεις του εργοδότη όσον αφορά τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ομάδα υψηλού και ενδιάμεσου κινδύνου. Η αποκωδικοποίηση των δύο Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων. Γράφει ο Σταύρος Κουμεντάκης.

Οι θλιβερές «πρωτιές» στον τομέα της υγείας

Οι θλιβερές «πρωτιές» στον τομέα της υγείας

Ο πρόεδρος της Interlife Γιάννης Βοτσαρίδης αναλύει τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις της Ελλάδας στον τομέα της υγείας. Οι επισημάνσεις ως προς το τι πρέπει να ληφθεί υπόψη από Πολιτεία, πολίτες και ασφαλιστικές εταιρείες.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Οι διαφορετικές ταχύτητες της Ευρώπης στο δρόμο για το 5G

Πώς εκτιμάται ότι επηρεάζει τις επιχειρήσεις και τη δημιουργία οικοσυστήματος καινοτομίας σε κρίσιμους τομείς. Οι ποικίλες μέθοδοι ανάπτυξης. Γράφουν οι Δρ. Ιωάννης Νεοκοσμίδης και Βαγγέλης Λογοθέτης.

Η κορύφωση του «δράματος» στα Ελληνοτουρκικά

Τι σηματοδοτεί ο νέος «αιφνιδιασμός» του Ερντογάν και γιατί πρέπει να χτυπήσουν ηχηρά «καμπανάκια» σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Πώς η… λύπη των Ευρωπαίων βάζει ξανά βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας.

Τι πραγματικά λείπει από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις και η οξύτητα της πανδημίας του κορωνοϊού κάνουν όσο ποτέ άλλοτε σημαντική την ευρωπαϊκή ιδέα. Γιατί η Γηραιά Ήπειρος δεν μπορεί να επιβληθεί στο διεθνές παιχνίδι. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

Η πανδημία και η μετάλλαξη της διαφήμισης

Είναι ήδη ξεκάθαρο ότι το Διαδίκτυο βγαίνει κερδισμένο, παράλληλα όμως αλλάζουν και οι καταναλωτικές συνήθειες. Οι «δεινόσαυροι» που θα εξαφανιστούν, οι «κατσαρίδες» και οι νέες τάσεις. Γράφει ο Αθ. Παπανδρόπουλος.

Τι μας διδάσκει ο Καρλ Γιουνγκ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Οσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις θέσεις του Αμερικανού προέδρου απέναντι στα debates αλλά και τον κυνισμό του σε ό,τι αφορά μια πιθανή ήττα του. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

H τουρκική απειλή, η επίσκεψη Πομπέο και η ιστορική ευκαιρία

Η αντιπαροχή, η γενιά του ρετιρέ και οι νέες... περιπέτειες

Η ευρωπαϊκή ιδέα μέσα από το «Βραβείο Θεοφανώ»

Πού υστερούν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

20+1 απαντήσεις για το πρόγραμμα επιδότησης 100.000 θέσεων εργασίας

Ψάχνοντας για «διαμάντια» στο κυπριακό χρηματιστήριο

Ο εφιάλτης του «L» πλανάται πάνω από την Ελλάδα

Προκλήσεις και λύσεις για τις οικογενειακές επιχειρήσεις

Η συνταγή για να πετύχει η Ελλάδα στην καινοτομία

Ερευνα-καμπανάκι για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα

v