Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BLOCKCHAIN & CRYPTO

Ο Bukele, η συμμαχία των «φτωχών» και τα ομόλογα Bitcoin

Ο Bukele, η συμμαχία των «φτωχών» και τα ομόλογα Bitcoin

Οι ρηξικέλευθες κινήσεις του προέδρου του Ελ Σαλβαδόρ και η ιδιότυπη συμμαχία των αναδυόμενων χωρών με φόντο τα κρυπτονομίσματα. Πώς σχεδιάζεται το tokenized bond που αναμένεται να εκδώσει η χώρα.

Ποια είναι η χρησιμότητα του Bitcoin

Ποια είναι η χρησιμότητα του Bitcoin

Τα πυρά από τις κεντρικές τράπεζες για την αξία των κρυπτονομισμάτων και ο αντίλογος. Οι διαφορές με τα παραστατικά νομίσματα και η εθελοντική επιλογή. Οι αναπόφευκτες πτωχεύσεις και ο κίνδυνος για τους επενδυτές.

UBS: Μην ψάχνετε να βρείτε πάτο στα κρυπτονομίσματα!

UBS: Μην ψάχνετε να βρείτε πάτο στα κρυπτονομίσματα!

Οι επενδυτές θα πρέπει να αποφύγουν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα στην παρούσα φάση, εκτιμά ο οίκος. Πού βλέπει ευκαιρίες στον κλάδο. Τι προτείνει για hedging στα επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

Λαγκάρντ: Τα κρυπτονομίσματα δεν αξίζουν τίποτα

Λαγκάρντ: Τα κρυπτονομίσματα δεν αξίζουν τίποτα

«Δεν βασίζονται σε τίποτα, δεν υπάρχει κανένα υποκείμενο ενεργητικό που να λειτουργεί ως άγκυρα ασφάλειας», δηλώνει η επικεφαλής της ΕΚΤ. Η σύγκριση με το ψηφιακό ευρώ που ετοιμάζεται και η αποκάλυψη για τον γιό της.

Το Νταβός των φτωχών και ο ρόλος του Bitcoin

Το Νταβός των φτωχών και ο ρόλος του Bitcoin

Η συγκέντρωση κεντρικών τραπεζιτών από 44 αναδυόμενες χώρες στο... Bitcoin Beach του Ελ Σαλβαδόρ, οι επαφές και οι προοπτικές υιοθέτησης του κρυπτονομίσματος.

Ποιο κρυπτονόμισμα βγήκε κερδισμένο από την πτώση

Μέσα στη βουτιά, κράτησε κεφάλι έξω από το νερό: πώς και γιατί. Τι δείχνει η πορεία της συνολικής κεφαλαιοποίησης των crypto σε σχέση με τον δείκτη Nasdaq. Η κυριαρχία του ενθουσιασμού για το μέλλον και πώς σχετίζεται με την πραγματική οικονομία σε υποχώρηση...

Πόσο μέλλον έχει το Βitcoin ως μέσο πληρωμής

Τα επιχειρήματα όσων πιστεύουν ότι το κρυπτονόμισμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως διαδεδομένο μέσο πληρωμής. Ποιος είναι ο αντίλογος. Τα τέσσερα επίπεδα, οι ευκολίες και οι συγκρίσεις.

Πώς έγινε η επίθεση στο Luna, ποια είναι η προοπτική ανάκαμψης

Ποιος βρίσκεται πίσω από την πρωτοφανή καταστροφή για το οικοσύστημα Terra (Luna, UST) και πώς χάθηκαν πάνω από 50 δισ. δολάρια. Οι αδυναμίες των stablecoins, οι επιθέσεις των short, το ντόμινο και η «μεγάλη εικόνα».

Κάτω από τις $30.000 πέφτει το Bitcoin

Η πτώση των κρυπτονομισμάτων συμπίπτει με την πτώση των μετοχών τόσο στην Ασία όσο και στην Ευρώπη, καθώς τα ψηφιακά νομίσματα άρχισαν πρόσφατα να τελούν υπό διαπραγμάτευση σε μία πιο άμεση συσχέτιση με τις μετοχές.

TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - TELECOMS

Που απέτυχε το Bitcoin ως ασφαλές καταφύγιο

Η μεγάλη βουτιά του κρυπτονομίσματος, η συσχέτιση με παραδοσιακές αγορές και μετοχές τεχνολογίας και τα στοιχεία διαφοροποίησης. Η κριτική και η ουσία εν μέσω αβεβαιότητας στα χρηματιστήρια. Το στοιχείο που εντυπωσιάζει.

Στήνεται παγκόσμιος οργανισμός ρύθμισης των crypto

Tο αρνητικό σερί του Ethereum και η αντίδραση του Bitcoin

Σε κέρδη επιστρέφουν τα crypto, πάνω από τις $30.000 το Bitcoin

Νέο χτύπημα στα crypto, χάνει το 1 προς 1 το Tether

Η βουτιά και τα σενάρια για την τιμή του Bitcoin

Καταρρέουν οι τιμές σε Bitcoin και Ether

Αιφνίδια βουτιά του Bitcoin κάτω από τις 30.000 δολάρια

Crypto: Το Luna κινδυνεύει να χάσει τη μάχη

Εξαϋλώνεται το TerraUSD, διάσωση αναμένει η αγορά crypto

Το θρίλερ με Terra και η επόμενη μέρα στα crypto

v