BLOCKCHAIN & CRYPTO

Να επενδύσω σε χρυσό ή σε... bitcoin;

Να επενδύσω σε χρυσό ή σε... bitcoin;

Πώς έχουν τα δεδομένα για την αγορά φυσικού χρυσού σε σχέση με την κατοχή bitcoin. Από πού αγοράζουμε το «κίτρινο μέταλλο» για να αποφύγουμε το «καπέλο». Πώς κινείται η αγορά crypto.

Η νέα διάσταση του «whatever it takes»

Η νέα διάσταση του «whatever it takes»

Γιατί η πανδημία αναγκάζει χώρες και κεντρικές τράπεζες να σπάσουν όλα τα ταμπού. Οι φυτείες όπου καλλιεργούνται… καταπράσινα δολάρια και η εκτόξευση των ισολογισμών. Η τεχνική εικόνα του bitcoin και ποια σήματα στέλνει.

Οι κερδισμένοι από την εξάπλωση της Covid-19

Οι κερδισμένοι από την εξάπλωση της Covid-19

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τη χρηματιστηριακή κρίση οι επενδυτές. Ποιες μετοχές στις ΗΠΑ δείχνουν να μπορούν να επιδείξουν… αντισώματα. Τι καλείται να αποδείξει το Bitcoin εν μέσω πανδημίας.

Υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλη απαισιοδοξία;

Υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλη απαισιοδοξία;

Είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση τελικά; Τα πράγματα δείχνουν δυσοίωνα, ωστόσο μην υποτιμάτε ποτέ την ανθρώπινη επινόηση και τη θέληση για ευημερία. Τα σινιάλα για επικείμενο «τσουνάμι» και η ανθεκτικότητα του Bitcoin.

Ο εφιάλτης της ανεξέλεγκτης ανεργίας

Ο εφιάλτης της ανεξέλεγκτης ανεργίας

Η ανάκαμψη, όποτε και αν εμφανιστεί, δεν είναι σαφές με ποια μορφή θα επανέλθει. Οι επιπτώσεις της πανδημίας επιφέρουν τεκτονικές αλλαγές. Η διαφορά μεταξύ του «τυπώνω χαρτονομίσματα και δημιουργώ πλούτο».

Πόσο βοηθά το «τύπωμα» χρήματος την οικονομία

Αρκετοί αρχίζουν να αναρωτιούνται: Πώς είναι δυνατόν να δίνονται με το σταγονόμετρο χρήματα για την παιδεία ή το υγειονομικό σύστημα, ενώ ξαφνικά βρίσκονται διαθέσιμα ατελείωτα τρισεκατομμύρια για τις μεγάλες εταιρείες και τράπεζες;

Ποιος θα φορτωθεί τη ζημιά της Covid-19

Τα χρήματα εκφράζουν μια συνδυασμένη παραγωγική δραστηριότητα. Οι ζημιές δεν σβήνουν μέσω του τυπώματος χρημάτων. Μόνο μετατίθενται. Ο μουντζούρης θα μεταβιβαστεί είτε σε άλλους είτε χρονικά. Σε ποιους;

Τα εφιαλτικά σενάρια της πανδημίας και το bitcoin

Ποια είναι τα ενδεχόμενα για την παγκόσμια οικονομία μετά το ξέσπασμα της κρίσης. Ο κίνδυνος από το ανεξέλεγκτο τύπωμα χρήματος και οι δύσκολες επιλογές που έχουν οι επενδυτές για να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Γιατί η ανεργία στις ΗΠΑ ξύπνησε τους… ταύρους

Πώς εξηγούνται οι κινήσεις των επενδυτών, που σε τρεις ημέρες οδήγησαν τις αμερικανικές μετοχές στη μεγαλύτερη άνοδό τους από το 1931, εν μέσω ζοφερών ειδήσεων για την οικονομία της υπερδύναμης. Εικόνα σταθεροποίησης στο Bitcoin.

Η κρίση αναδεικνύει χρηματιστηριακές ευκαιρίες

Τι πρέπει να κάνει ο επενδυτής για να μην προστεθεί στη μακρά λίστα των χαμένων. Οι δύο κατηγορίες μετοχών και οι διαφορετικές προσεγγίσεις. Η εικόνα στον χρυσό και το Bitcoin.

Ίσως έφτασε η ώρα των ασφαλών καταφυγίων

Η πτώση στις μετοχές είναι μεγαλύτερη και από το 1929!

Τι παραπάνω γνωρίζουν τα τσακάλια της Wall Street

Γιατί κατέρρευσε η τιμή του Bitcoin πριν μια εβδομάδα

Η κάθοδος των (τρισεκατομ)μυρίων

Όλοι ψάχνουν από ένα... λεφτόδεντρο

Το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό γεγονός της γενιάς μας!

Γιατί παρουσιάζει τόση μεταβλητότητα το Bitcoin

Τρενάκι του τρόμου στα κρυπτονομίσματα

To ξεπούλημα χτύπησε και το Bitcoin

v