ΑΓΟΡΑ

Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «ΔΗΜ. ΑΘ. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΕΠΕΥ»

Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «ΔΗΜ. ΑΘ. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΕΠΕΥ»

Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών με την επωνυμία «ΔΗΜ.ΑΘ.ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.», που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης κατ εφαρμογή των διατάξεων περίπτωση (γ) της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του Ν 4514/2018.

Κυρίαρχο το πολιτικό ρίσκο στις αγορές

Κυρίαρχο το πολιτικό ρίσκο στις αγορές

Οι εντάσεις των ΗΠΑ με τη Σαουδική Αραβία και την Κίνα «κινητοποιούν» τις διεθνείς αγορές. Η ανάκαμψη για ευρώ και χρυσό και η άνοδος του πετρελαίου.

Συνεχίζονται οι εκροές στα ETF Ελλάδας και Ιταλίας

Συνεχίζονται οι εκροές στα ETF Ελλάδας και Ιταλίας

Σημαντικές εκροές κεφαλαίων σημειώθηκαν στα δύο υπό διαπραγμάτευση αμοιβαία κεφάλαια που επενδύουν σε μετοχές του ΧΑ. Ποιες είναι τώρα οι μεγαλύτερες θέσεις του Lyxor FTSE Athex Large Cap και του Global X MSCI Greece.

Εκδήλωση για την Εταιρική Διακυβέρνηση από CFA και ΧΑ

Εκδήλωση για την Εταιρική Διακυβέρνηση από CFA και ΧΑ

Οι εξωστρεφείς εισηγμένες εταιρείες που επιζητούν την θετική ανταπόκριση των επενδυτών είναι αυτές που κατά κύριο λόγο θα πρέπει να δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για την ουσιαστική εφαρμογή της Εταιρικής Διακυβέρνησης, τόνισε ο Σωκράτης Λαζαρίδης.

Nuntius: Τρία στοιχεία με σημασία για τις αγορές

Nuntius: Τρία στοιχεία με σημασία για τις αγορές

Τάσεις σταθεροποίησης στις διεθνείς αγορές μετά τις βίαιες κινήσεις των προηγούμενων ημερών τόσο στις μετοχές όσο και στα αμερικανικά ομόλογα. Οι εκτιμήσεις για το πετρέλαιο και την βρετανική στερλίνα.

Μεγάλα περιθώρια ανόδου στις τράπεζες βλέπει η Axia

Οι ελληνικές τράπεζες θα διαχειριστούν το μεγάλο ύψος των NPEs χωρίς αυξήσεις κεφαλαίου, εκτιμά ο οίκος. Οι προϋποθέσεις και οι ανησυχίες των επενδυτών. Γιατί προτιμά Εθνική και Eurobank. Ποιες είναι τώρα οι τιμές-στόχοι.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Nuntius: Οι προβλέψεις για κρατικά ομόλογα και ευρώ

Διατηρούμε την ουδέτερη στάση για το ευρώ, δεδομένων των αυξημένων κινδύνων, τονίζει η Nuntius. Yιοθετεί αρνητική άποψη στις επενδύσεις σε ακίνητα, δεδομένης της προοπτικής αύξησης των πραγματικών επιτοκίων.

Το ΧΑ «ανακαλύπτει» τα small caps

Tην επόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται το συνέδριο που διοργανώνει το ΧΑ για τις μετοχές χαμηλής κεφαλαιοποίησης. Η υπεραπόδοση στο ταμπλό και η ανάγκη ανάδειξης πρόσθετων επενδυτικών επιλογών. Αναλυτικός πίνακας.

Κέρδη για το ΧΑ στο ξεκίνημα

Η αγορά βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, όπως δείχνει η τεχνική ανάλυση. Η μεταβλητότητα «εισαγωγής», τα εγχώρια προβλήματα και ποια επίπεδα σηματοδοτούν αντιστροφή της υφιστάμενης τάσης.

Αυξημένη η αποστροφή κινδύνου από τους επενδυτές

Η υποχώρηση των μετοχών σε ευρωζώνη και ΗΠΑ, οι εκτιμήσεις για τον αμερικανικό πληθωρισμό και γιατί η χρηματιστηριακή παραμένει θετική για τις ενεργειακές μετοχές.

ΧΑ: «Παιχνίδι» από τους short στις τράπεζες

«Γκρίζες» οι επιδόσεις στα Αμοιβαία Κεφάλαια

Σε αντίθετη τροχιά ελληνικές μετοχές και εταιρικά ομόλογα

ΕΘΕ: Στα 15,23 δισ. τα κεφάλαια υπό θεσμική διαχείριση στο 9μηνο

Περιβάλλον-φωτιά για τις χρηματιστηριακές εταιρείες

ΧΑ: Επέστρεψαν δριμύτεροι οι «short» σε τράπεζες και ΔΕΗ

Jumbo: Στα €12,7 μειώνει την τιμή-στόχο η IBG

Σε υψηλό 20ετίας το spread ιταλικών και ισπανικών ομολόγων

Ιταλία και Κίνα προβληματίζουν τις αγορές

VRS: Θετική χρονιά και το 2018 για την Aegean Airlines