Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΦΑΚΕΛΟΙ

Ευρωπαϊκή πρόκληση για τις εταιρείες ύδατος

Ευρωπαϊκή πρόκληση για τις εταιρείες ύδατος

Στο τελικό στάδιο η αναμόρφωση της κοινοτικής οδηγίας για τη διαχείριση υδάτων. Οι νέοι κανόνες, η υπάρχουσα κατάσταση, οι αλλαγές στην τιμολόγηση στην Ελλάδα και οι στόχοι της Κομισιόν. Συνέντευξη Γ. Μπενίση.

Σήμερα... σερβίρονται τα ραβασάκια για τις εισφορές

Σήμερα... σερβίρονται τα ραβασάκια για τις εισφορές

Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ θα αναρτηθεί τελικά το 1 εκατ. ενημερωτικά για την πληρωμή των εισφορών. Από βδομάδα η αποστολή των ειδοποιητηρίων, λόγω έλλειψης... φακέλων. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι υπηρεσίες του υπερταμείου.

TAGS ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Stratfor: Ορατός ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Γερμανίας

O Ντόναλτ Τραμπ δεν μπορεί να τραβήξει πολύ έναν εμπορικό πόλεμο με τη Γερμανία, ωστόσο αυτό δεν καθησυχάζει. Το πλεόνασμα-μαμούθ της Γερμανίας και η απειλή των εθνικιστικών δυνάμεων. Οι «ανησυχίες» του Βερολίνου.

Stratfor: Πώς θα παιχτεί η παρτίδα ΗΠΑ- Ρωσίας στην Ουκρανία

Πώς η Ρωσία πήρε πλεονέκτημα και ποια είναι η στρατηγική των ΗΠΑ. Το πραγματικό διακύβευμα, η ευρωπαϊκή αμηχανία και τα όρια αντοχών του Κιέβου. Πώς εμπλέκονται οι γειτονικές χώρες. Οι προβλέψεις του think tank για το β’ τρίμηνο.

Stratfor: Τα γεωπολιτικά «στοιχήματα» του 2014

Θα παραμείνει ευάλωτη και το 2014 η Ελλάδα, τονίζει η Stratfor στις εκτιμήσεις για το νέο έτος. Υψηλή ανεργία και κλειστές κάνουλες χρήματος στην Ε.Ε. Η νέα ανισορροπία στη Μέση Ανατολή και το φλερτ ΗΠΑ με το Ιράν. Τι βλέπει για Τουρκία, Ρωσία, Κίνα.

Οι ευκαιρίες για επιδοτήσεις και απασχόληση

Τα "μυστικά" των προγραμμάτων για επιδοτήσεις εταιρειών και επαγγελματιών. Οι 8 δράσεις που προσφέρουν κατάρτιση και απασχόληση σε ανέργους. Ποιοι και πώς μπορούν να επωφεληθούν. Οι κρίσιμες λεπτομέρειες.

Κύπρος: Οι υποψήφιοι μιλούν για την Οικονομία

Stratfor: Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2013

Φορο-οδηγός για τεκμήρια, αποδείξεις και οφειλές

Χρυσός: Το μεγάλο επενδυτικό στοίχημα!

Τράπεζες: Ο "χάρτης" των διευκολύνσεων

Τηλεπικοινωνίες: Οι Γερμανοί αλλάζουν το τοπίο

Χρηματιστήρια: Ρόλος-κλειδί για δείκτες MSCI

Δύο ”θηλιές” για τη διεθνή αγορά ενέργειας

v