Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

MANAGER 2DAY

Πώς θα βρεις τη δική σου... υπερδύναμη

Πώς θα βρεις τη δική σου... υπερδύναμη

Τρεις τρόποι για να μπορέσετε να αναγνωρίσετε τη δεξιότητα ή δεξιότητες που σας κάνουν μοναδικό και απαραίτητο. Οι απλές κινήσεις που δίνουν λύσεις σε σύνθετα προβλήματα.

Πώς αναγνωρίζονται οι εργαζόμενοι με... προστιθέμενη αξία

Πώς αναγνωρίζονται οι εργαζόμενοι με... προστιθέμενη αξία

Σε αρκετές επιχειρήσεις, οι διευθυντές σπαταλούν πολύ από τo χρόνο τους αντιμετωπίζοντας προβλήματα με αποτέλεσμα να μην αφιερώνουν χρόνο και προσοχή για να προσδιορίσουν ποιοι εργαζόμενοι έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Πώς θα τους... βρείτε.

Πώς «επικοινωνείτε» τις αλλαγές στο προσωπικό σας

Πώς «επικοινωνείτε» τις αλλαγές στο προσωπικό σας

Το μυστικό για να πετύχετε την συνεργασία που επιθυμείτε και να αποφύγετε την αντίσταση, βρίσκεται στο να κάνετε κάποια βήματα με τα οποία οι εργαζόμενοι δεν θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.

Οι αλλαγές και τρία ερωτήματα για τους μάνατζερ

Οι αλλαγές και τρία ερωτήματα για τους μάνατζερ

Οι ηγέτες πρέπει να παρατηρούν διαρκώς τι σημαίνει γι' αυτούς και τις επιχειρήσεις τους το σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον. Η ανάγκη προσαρμογής και τα τρία ερωτήματα.

Υπάρχει και επιχειρηματικός… λαϊκισμός!

Υπάρχει και επιχειρηματικός… λαϊκισμός!

Ο λαϊκισμός δεν είναι μόνο πολιτικό φαινόμενο και μέσο αναρρίχησης στην εξουσία. Επεκτείνεται και στην επιχειρηματική κόνιστρα. Πώς λειτουργεί και τι «προσφέρει» στους καταναλωτές. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

Η πρόκληση της ψηφιακής λογιστικής

Τι αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς στην οικονομική διοίκηση των επιχειρήσεων. Ποιες είναι οι προκλήσεις για τους οικονομικούς διευθυντές προκειμένου να αποφύγουν να βάλουν σε κίνδυνο τις εταιρείες.

Πώς θα προβλέπετε τις ανάγκες των πελατών σας

Η πρόβλεψη των αναγκών εξυπηρέτησης αποτελεί κορυφαίο άϋλο κεφάλαιο για τις επιχειρήσεις. Χρηστικές συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πώς μπορεί να μεγιστοποιηθεί η βοήθεια του προσωπικού στην προσπάθεια.

Πώς θα πετύχει η επιχείρησή σας

Κλειδί ο συνδυασμός επίτευξης των εταιρικών στόχων και των προσωπικών στόχων ευημερίας που έχουν οι εργαζόμενοι. Πώς μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή». Χρήσιμα tips που δίνουν τροφή για... σκέψεις.

Τεχνικές εκπαίδευσης εργαζομένων που πρέπει να δοκιμάσετε

Χρηστικές συμβουλές για την εξοικείωση του προσωπικού σε νέα μηχανήματα ή μεθόδους. Η σημασία των σεμιναρίων και της πρακτικής εμπειρίας. Τι δεν πρέπει να ξεχαστεί στη διαδικασία.

Καριέρα: Πώς «χτίζεται» μια θετική εικόνα

Πώς θα προβάλλετε τον καλό σας εαυτό στον περίγυρό σας. Ποια είναι τα -κατά Κικέρωνα- έξι λάθη που μπορούν να υπονομεύσουν τη ζωή ενός ανθρώπου.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προϊστάμενοι και η συνταγή για σωστή επικοινωνία

Πώς να διαλέγετε τους κατάλληλους ανθρώπους

Ακούτε τα παράπονα των πελατών

Πώς να προεδρεύετε σε μια επιτροπή

Ποια «καινοτομία» χρειάζεται περισσότερο μια επιχείρηση

Πώς θα «σιγουρέψετε» την εργασία σας

Η σχολή μανατζμεντ... «Indiana Jones»

Η... σοφία του Peter Drucker

Πώς θα κάνετε τους άλλους να σας ακούσουν!

Τα λάθη που κάνουν οι επιχειρήσεις κυνηγώντας... ταλέντα

v