INVESTMENT SCANNER

Φωτίζει τις κρίσιμες πλευρές των αγορών για την εβδομάδα που έρχεται

Πού στήνονται οι άμυνες στις διεθνείς αγορές

Πού στήνονται οι άμυνες στις διεθνείς αγορές

Το κύμα ρευστοποιήσεων και τα σημεία στήριξης στην Wall Street και τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Πώς κινούνται τώρα οι βασικές ισοτιμίες και ποια είναι η τάση που διαμορφώνεται για το χρυσό. Αδύναμο εμφανίζεται το πετρέλαιο.

Ποιες αγορές θα πρωταγωνιστήσουν το 2019

Ποιες αγορές θα πρωταγωνιστήσουν το 2019

Παρά τις σειρήνες για την ανάπτυξη σε ΗΠΑ, Ευρώπη και αναπτυσσόμενες αγορές, οι προβλέψεις για τις μετοχές υπόσχονται υπεραποδόσεις. Τα κρίσιμα όρια σε ΧΑ, Wall και ευρωαγορές. Τα σινιάλα για ομόλογα και εμπορεύματα.

Οι βραχυπρόθεσμες τάσεις για μετοχές και ομόλογα

Οι βραχυπρόθεσμες τάσεις για μετοχές και ομόλογα

Οι ενδείξεις για «bear market» στη Wall Street και ενδεχόμενες επιπτώσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και το ΧΑ. Τα σινιάλα για τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ομόλογα. Πως αναμένεται να κινηθούν εμπορεύματα και ισοτιμίες.

Τα κρίσιμα τεχνικά όρια για μετοχές, ισοτιμίες και εμπορεύματα

Τα κρίσιμα τεχνικά όρια για μετοχές, ισοτιμίες και εμπορεύματα

Τα σενάρια για έναρξη μιας «bear market» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πώς αναμένεται να κινηθούν οι ευρωπαϊκές αγορές, στη σκιά των εξελίξεων με Brexit και Ιταλία. Τι αναμένεται για δολάριο-ευρώ-στερλίνα και πετρέλαιο.

Πόσο «φθηνές» είναι οι αγορές τώρα

Πόσο «φθηνές» είναι οι αγορές τώρα

Τα δεδομένα που τροφοδοτούν την τάση στις διεθνείς αγορές και η «ταλαιπωρία» στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Τα μηνύματα από τους δείκτες P/E, οι κρίσιμες στηρίξεις και τα σενάρια για ισοτιμίες και εμπορεύματα.

Μεταβλητότητα στις αγορές, κραδασμοί στο ΧΑ

Τα νέα δεδομένα για την οικονομία, το μεγάλο πρόβλημα αξιοπιστίας της ελληνικής αγοράς και οι τάσεις στις διεθνείς αγορές. Τα εταιρικά αποτελέσματα, οι εμπορικές ανησυχίες και τα κρίσιμα επίπεδα για τους δείκτες.

Σε κατάσταση συναγερμού μπήκαν οι διεθνείς αγορές

Πώς διαμορφώνεται η εικόνα στο μέτωπο των χρηματιστηρίων, των εμπορευμάτων και των ισοτιμιών. Τα επίπεδα στήριξης και τα δεδομένα που καταγράφει η τεχνική ανάλυση. Ο προβληματισμός για τις μετοχές στις ΗΠΑ και τον δείκτη DAX. Πώς κινείται ο χρυσός.

Νευρικότητα στις αγορές από τη «βουτιά» στα ομόλογα

Γιατί είναι πιθανή η περαιτέρω άνοδος στις αποδόσεις των κρατικών ομολόγων. Η εικόνα στο ελληνικό χρηματιστήριο και τις τραπεζικές μετοχές. Η τάση στις αγορές, οι κρίσιμες στηρίξεις και οι κινήσεις σε εμπορεύματα και ισοτιμίες.

Η «βουτιά» των αγορών και η… επιστροφή στα θεμελιώδη

Πώς εξηγούνται οι μεγάλες πιέσεις στο αμερικανικό χρηματιστήριο και τα ευρωπαϊκά ομόλογα. Οι κλυδωνισμοί Ρώμης-Βρυξελλών, το δόγμα Trump και γιατί οι επενδυτές επέλεξαν να δείξουν τώρα τις προθέσεις τους. Τα δεδομένα για ΧΑ, ισοτιμίες και νομίσματα.

Αγορές: Ευρώπη και ΗΠΑ κινούνται σε διαφορετικές τροχιές

Τα νέα δεδομένα στις διεθνείς αγορές και η αποδόμηση της εγχώριας κεφαλαιαγοράς. Ποια είναι τα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα για τα μεγάλα χρηματιστήρια. Πώς αναμένεται να κινηθούν τα εμπορεύματα και οι βασικές ισοτιμίες.

Ανατροπές σε πολλά επίπεδα στις διεθνείς αγορές

Αναδυόμενο… Brexit στις αγορές

Ο «οδηγός» DAX και το... κυνήγι των 700 στο ΧΑ

Η κρίση στις αναδυόμενες και οι «πληγές» του ΧΑ

Το παιχνίδι στις ξένες αγορές και ο εγκλωβισμός του ΧΑ

Αγορές: Γιατί είναι πιο «φθηνή» η Ευρώπη από τις ΗΠΑ

Το «Trump Effect» δίνει τον τόνο στις αγορές

Τα περιθώρια ανάκαμψης στις αγορές και το ΧΑ

Στον αστερισμό του εμπορικού πολέμου οι αγορές

Οι αγορές μετρούν τώρα το «Trump Effect»

v