Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται σήμερα προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών”, οι 5.587.720 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”EPSILON NET”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΕΠΣΙΛ” και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 3 ευρώ. Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών”, οι 5.587.720 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”EPSILON NET”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΕΠΣΙΛ”, κωδικό ISIN GRS498003003 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 3 ευρώ. Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο.

Διάφορα

* Σήμερα Πέμπτη (21/2) στις 11:30 θα γίνει η συνάντηση που ζήτησε η ΟΤΟΕ με την Υπουργό Απασχόλησης και Κοιν. Προστασίας, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, με αντικείμενο την Κλαδική Σ.Σ.Ε. και το Ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων.

* Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα και ώρα 09:45 το πρωί, στο κτήριο του Υπουργείου Ανάπτυξης στην πλατεία Κάνιγγος (γραφείο 611, 6ος όροφος) θα ανακοινώσει τη δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αλλά και την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή. Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.

* Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών διοργανώνει σήμερα Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008 συνάντηση εργασίας με θέμα: ”Οι Θαλασσοκαλλιέργειες στην Στερεά Ελλάδα: Προβλήματα & Προοπτικές”. Η συνάντηση εργασίας θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Ξενοδοχείου ”ΓΑΛΗΝΗ” στα Καμένα Βούρλα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 11.00 π.μ.

* Η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Σοφία Καλαντζάκου θα πραγματοποιήσει στις 21 και 22 Φεβρουαρίου επίσκεψη εργασίας στο Λονδίνο. Μαζί της θα είναι και ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης. Η κα. Καλαντζάκου θα έχει σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης του Ηνωμένου Βασιλείου, για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις πολιτικές απασχόλησης και τα μέτρα ένταξης στην αγορά εργασίας.

Η κα. Υφυπουργός θα επισκεφθεί ένα παράρτημα του JobCentre Plus στο Λονδίνο, για να ενημερωθεί για τις δράσεις σύζευξης προσφοράς–ζήτησης εργασίας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιανουάριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Βιομηχανικός δείκτης Philadelphia Fed (Φεβρουαρίου).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

Γαλλία

- Δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Μεγάλη Βρετανία

- Λιανικές πωλήσεις (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v