Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Τιτάν, Fourlis και η Alpha Bank ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 2007. Το Δ.Σ. της ΔΕΗ θα συζητήσει σήμερα το σχέδιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Επιχείρησης, της RWE αλλά και της Χαλυβουργική. Από σήμερα οι μετοχές της Epsilon Net είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο υπό προϋποθέσεις αυξάνεται σε +20%.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας Epsilon Net είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι κανόνες λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς αυξάνεται σε +20%.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Τιτάν, Foulris και η Alpha Bank ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Διάφορα

* Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ θα συζητήσει σήμερα το σχέδιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Επιχείρησης και της RWE και το σχέδιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Επιχείρησης και της Χαλυβουργική.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χρήστος Φώλιας, σήμερα στις 18:00 θα συμμετάσχει στη συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου ”Θεσμικό πλαίσιο έρευνας και τεχνολογίας και άλλες διατάξεις”.

* Ημερίδα διαλόγου στο πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας διοργανώνει η ΕΕΤΤ σήμερα και ώρα 9:00 - 16:30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

* Ημερίδα με θέμα ”Η Ασφάλιση της Υγείας στην Ελλάδα” πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 17:30 - 21:00 στο αμφιθέατρο ”Μεγάρου Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82 - 84) από το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας.

* Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Ερευνητική Μονάδα Αστικής & Περιφερειακής Καινοτομίας (URENIO) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας της Κεντρικής Μακεδονίας Στρατηγική Δράση για την Περιφέρεια πραγματοποιούν workshop με θέμα ”Επίδειξη εφαρμογών Επιχειρηματικής και Κλαδικής Ευφυΐας, Βιομηχανικές εφαρμογές”, σήμερα και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στην αίθουσα ”Regency – Ballroom”.

* Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος θα παραχωρήσει σήμερα Τρίτη και ώρα 12:00 συνέντευξη Τύπου με θέμα την υπογραφή μνημονίου μεταξύ του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του δήμου Ολυμπίας και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, για τη διεξαγωγή πανελλήνιου φοιτητικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της πύλης εισόδου της Αρχαίας Ολυμπίας. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοιηθεί στον ισόγειο χώρο υποδοχής του ΕΟΤ, Τσόχα 7, Αθήνα.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης τιμών παραγωγού (Ιανουάριος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανικός δείκτης Richmond Fed (Φεβρουάριος).

- Ομιλία του μέλους της Fed κ. Kohn.

Ευρωζώνη

- Ομιλία του μέλους της ΕΚΤ κ. Weber.

Γερμανία

- Δείκτης IFO επιχειρηματικού κλίματος (Φεβρουάριος).

- Κυβερνητικές δαπάνες (δ’ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (δ’ τρίμηνο).

Μεγάλη Βρετανία

- Δείκτης λιανικού εμπορίου CBI (Φεβρουάριος).

- Ομιλία του αντιπροέδρου της BOE κ. Lomax.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v