Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά οι 7.300.000 μετοχές της ”ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ”. Εκτακτη γενική συνέλευση της Κλουκίνας Λάππας με θέμα την έκδοση ομολογιακού 6 εκ. ευρώ. Η Εμπορική Τράπεζα και η Γενική Τράπεζα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Eταιρικές πράξεις

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α., στην Εναλλακτική Αγορά και στον κλάδο ”Λιανικό & Χονδρικό Εμπόριο Τροφίμων”, οι 7.300.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΜΑΣΟΠ”, κωδικό ISIN GRS500003009 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής 1,94 ευρώ. Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα οδός Παστέρ αριθμός 3, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση ομολογιακού δανείου ποσού Ευρώ έξι εκατομμυρίων (6.000.000,00) για την αναχρηματοδότηση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρείας.

2. Έγκριση της διαφοροποίησης της χρήσης του ποσού των 1.318.654 ευρώ, το οποίο είναι τμήμα των κεφαλαίων που αντλήθηκαν μετά την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίσθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 11.9.2003, όπως η χρήση των κεφαλαίων διαφοροποιήθηκε κατά το ποσό των Ευρώ 2.818.654 κατόπιν α) της από 9.1.2006 αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και β) της από 27.06.2006 αποφάσεως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Εμπορική Τράπεζα και η Γενική Τράπεζα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα χρήσης για το 2007.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, στις 11.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο.

* Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) προκήρυξε 24ώρη προειδοποιητική Πανελλαδική απεργία για σήμερα Πέμπτη.

* Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2008, το απόγευμα (15:30) ο κ. Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας θα προεδρεύσει στη συνάντηση του Προεδρείου της Ευρω-Μεσογειακής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, κατά την οποία θα συζητηθεί η προετοιμασία της 4ης Συνόδου της Ολομέλειας της Ευρω-Μεσογειακής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαρτίου 2008 στην Αθήνα.

* Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί σήμερα και ώρα 18:00 το Δήμο Κερατσινίου, όπου θα υπογράψει Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου. Η τελετή υπογραφής θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Αντώνης Σαμαράκης” (Μικράς Ασίας 24 και Παπαναστασίου).

* Το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ) διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα στις 12:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα ”Δημήτρης Μητρόπουλος” με θέμα: ”Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας, Απολογισμός 2007, Προγραμματισμός 2008”.

* Ημερίδα με τίτλο ”Προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες για τους πολίτες της Αθήνας” διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σήμερα και ώρα 09:00 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο ”Λ. Ζέρβας”), Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ), σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

* Συνέντευξη Τύπου του Ινστιτούτου Επικοινωνίας σήμερα και ώρα 12:00 με θέμα ”Εκστρατεία για την αλλαγή της ατομικής συμπεριφοράς για το Περιβάλλον”.

* Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει σειρά διαλέξεων ”Ζητήματα Επικοινωνίας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), Αμφιθέατρο ”Ιωάννης Δρακόπουλος” και ώρα 18:00-20:00 μ.μ.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση για το ΑΕΠ (Δ’ Τρίμηνο).

- Προσωπικές δαπάνες (Δ’ Τρίμηνο).

- Δομικός αποπληθωριστής προσωπικής κατανάλωσης ((Δ’ Τρίμηνο).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργείας.

- Κατάθεση (6μηνιαία)του Προέδρου της Fed κ. Bernanke (2η ημέρα).

Ευρωζώνη

- Ποσοστό ανεργείας (Φεβρουάριος).

- Ομιλία του Προέδρου της ΕΚΤ κ. Trichet.

- Ομιλίες μελών της ΕΚΤ κ. Wellink και κ. Hurley.

Γαλλία

- Δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Φεβρουάριος).

- Τιμές παραγωγού (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ποσοστά ανεργίας (Φεβρουάριος).

- Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών κ. Steinbrueck.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v