Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Η ΤτΕ Χρυσός Χορηγός της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021»
Στόχος της χορηγίας είναι να βοηθηθεί η Επιτροπή προκειμένου να αναπτύξει ένα συνολικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο, με δεδομένο ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου δημόσιους πόρους, θα της επιτρέψει να υποστηρίξει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται.
Δημοσιεύθηκε: 5 Μαρτίου 2020 - 17:15
Load more
Σήμερα το πρωί στα Γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κος Στουρνάρας και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, υπέγραψαν τη Χορηγική σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα της Ελλάδος είναι Χρυσός Χορηγός της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021». Στόχος της χορηγίας είναι να βοηθηθεί η Επιτροπή προκειμένου να αναπτύξει ένα συνολικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο, με δεδομένο ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου δημόσιους πόρους, θα της επιτρέψει να υποστηρίξει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
Load more
Δείτε επίσης
Load more