Euro2Day

Ερχεται το 7ο JobReady by DYPA στο Ζάππειο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, με 28 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής να λαμβάνουν χώρα από τις 10:30 έως τις 19:30. Συμμετοχή δωρεάν.
Ερχεται το 7ο JobReady by DYPA στο Ζάππειο

Δημοσιεύθηκε: 30 Απριλίου 2025 - 13:28

Load more

Την Παρασκευή 16 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η 7η εκδήλωση «JobReady by DYPA», από τις 10:30 έως 19:30, με 28 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΔΥΠΑ αλλά και στελέχη επιχειρήσεων από τμήματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού (HR και Managers), επαγγελματίες από τον χώρο της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κοινωνικών επιχειρήσεων θα παρουσιάσουν τεχνικές αναζήτησης εργασίας και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Τα «JobReady by DYPA» δίνουν την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να ενδυναμώσουν τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, να ενισχύσουν τις επαγγελματικές και οριζόντιες δεξιότητές τους (soft skills), να κατανοήσουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και να βελτιώσουν αντίστοιχα το βιογραφικό τους, ώστε να είναι κατάλληλα ενημερωμένοι και αποτελεσματικά προετοιμασμένοι για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/job-ready-by-DYPA-May-2025

Γιατί να λάβεις μέρος

Άνθρωποι της αγοράς και εξειδικευμένα στελέχη που προσλαμβάνουν θα είναι εκεί.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υλοποιούνται ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής, στοχευμένες στη βελτίωση του βιογραφικού (CV Corner) για την παρακολούθηση των οποίων είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί το βιογραφικό τους.

Για πληροφορίες σχετικά με δράσεις τις ΔΥΠΑ επισκεφθείτε: https://www.dypa.gov.gr

Load more

Δείτε επίσης

Load more