Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών και Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, με έτος βάσης 2021=100,0 και μήνα αναφοράς τον Απρίλιο 2025, η εξέλιξη των οποίων, σύμφωνα με στοιχεία προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, έχει ως εξής:
- Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Απρίλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2024, παρουσίασε αύξηση 7,6% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2025 αύξηση 3,9%.
- Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Απρίλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2024, παρουσίασε αύξηση 7,5% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2025 αύξηση 4,1%.
- Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Απρίλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2025 παρουσίασε αύξηση 0,5%.
- Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Απρίλιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2025 παρουσίασε αύξηση 1,0%
* Δείτε αναλυτικά στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.