Euro2Day

Κρούσμα κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα. Καραντίνα δύο εβδομάδων για το σύνολο των εργαζομένων του σούπερ μάρκετ ζητά το σωματείο.
Κρούσμα κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη

Δημοσιεύθηκε: 24 Αυγούστου 2020 - 12:27

Load more

Ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε κατάστημα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του ομίλου στη Βόρεια Ελλάδα, το συγκεκριμένο κατάστημα θα παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι ζητούν να τεθεί άμεσα σε καραντίνα δύο εβδομάδων το σύνολο των εργαζομένων του εν λόγω καταστήματος, να πραγματοποιηθούν τεστ για τον ιό σε όλο το προσωπικό του καταστήματος, να διεξάγονται -όσο διαρκεί η πανδημία- δειγματοληπτικοί περιοδικοί έλεγχοι με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας και στο υπόλοιπο προσωπικό πανελλαδικά, να διασφαλίζονται πλήρως οι αποδοχές τους για όσο διάστημα διαρκεί η απουσία απ’ τη δουλειά των συναδέλφων που τίθενται σε καραντίνα, να καταβληθεί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και να τηρούνται στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.

 

Load more

Δείτε επίσης

Load more