Διπλή διάκριση για την Avramar στα Food & Innovation Awards

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο απέσπασε η εταιρεία για το προϊόν Φρέσκο Φιλέτο Τσιπούρας – 2 Τεμαχίων σε SkinPack. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Δημοσιεύθηκε: 11 Δεκεμβρίου 2025 - 16:14

Load more

Η AVRAMAR ανακοινώνει ότι το προϊόν της Φρέσκο Φιλέτο Τσιπούρας – 2 Τεμαχίων σε SkinPack απέσπασε δύο βραβεία στα Food & Innovation Awards 2026:

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η διπλή διάκριση αναδεικνύει την αριστεία της AVRAMAR στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν γεύση, ασφάλεια και πρακτικότητα.

Καινοτομία στη Συσκευασία Φρέσκων Ψαριών

Η βραβευμένη με 3 αστέρια Τσιπούρα από το International Taste Institute μετατρέπεται σε φιλέτο που συσκευάζεται με την προηγμένη τεχνολογία SkinPack, δημιουργώντας ένα «δεύτερο δέρμα» γύρω από το προϊόν. Η συσκευασία προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα:

Το PET υλικό της βάσης είναι ανακυκλώσιμο, σταθερό και διαυγές, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την αισθητική του προϊόντος.

Οφέλη για τον Καταναλωτή

Load more

Δείτε επίσης

Load more

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.



Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων