Πεντανόστιμος καγιανάς: τα ελληνικά scrambled eggs!

Φτιάξτε καγιανά και, μικροί και μεγάλοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους από την νοστιμιά.

Δημοσιεύθηκε: 5 Αυγούστου 2020 - 08:03

Load more

Σε όλους αρέσουν τα λεγόμενα scrambled eggs, τα οποία απολαμβάνουμε συνήθως στο πρωινό ή το brunch μας. Στην Ελλάδα, όμως, και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο υπάρχει ο καγιανάς με την τριμμένη φέτα και ντομάτα που απογειώνει τη γεύση. Με αυτή την εύκολη και γρήγορη συνταγή θα φτιάξετε πεντανόστιμο καγιανά - και θα γλείφουν τα δάχτυλά τους, μικροί και μεγάλοι!

 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

Load more

Δείτε επίσης

Load more

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.



Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων