Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Πώς να βάζετε αντηλιακό στο παιδί χωρίς γκρίνια και ακόμη 4 κόλπα για την παραλία
Αν δυσκολεύεστε κι εσείς με το παιδί και τα αντηλιακά μην ανησυχείτε άλλο πια, αφού υπάρχει ένα κόλπο και γι’ αυτό, όπως για κάθε είδους μικροπροβληματάκι της παραλίας.
Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2020 - 08:03
Load more
Ωραίες οι εκδρομές στην παραλία και αξέχαστες οι ατελείωτες ώρες που περνάμε δίπλα στη θάλασσα, αλλά για τους γονείς όλο αυτό περιλαμβάνει αρκετές προκλήσεις. Μία από αυτές είναι και το να βάλεις αντηλιακό στο παιδί σου και να του ξαναβάλεις μετά από κάποια ώρα, όπως συστήνουν κάθε χρόνο οι ειδικοί (κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους). Αν δυσκολεύεστε κι εσείς μην ανησυχείτε άλλο πια, αφού υπάρχει ένα κόλπο και γι’ αυτό, όπως για κάθε είδους μικροπροβληματάκι που αντιμετωπίζουμε κάθε τέτοιον καιρό που ξεχυνόμαστε ασυγκράτητοι στις πανέμορφες παραλίες μας.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr
Load more
Δείτε επίσης
Load more