Φτιάχνουμε σπιτικό μακεδονικό χαλβά με κακάο και μέλι (αντί για ζάχαρη)

Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή σημαίνει θαλασσινά, νηστίσιμοι μεζέδες και μακεδονικός χαλβάς. Και μάλιστα,σπιτικός καιμε κακάο!

Δημοσιεύθηκε: 12 Μαρτίου 2021 - 08:03

Load more
Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή σημαίνει θαλασσινά, νηστίσιμοι μεζέδες και χαλβάς – πολύς και σε διάφορες εκδοχές. Η πιο αγαπημένη από αυτές, ίσως είναι ο μακεδονικός χαλβάς με κακάο, τον οποίο μπορούμε είτε να τον αγοράσουμε είτε να τον φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι (ειδικά τώρα που αναζητούμε τρόπους να περάσουμε την ώρα μας πιο δημιουργικά). Η παρακάτω συνταγή, μάλιστα, δεν χρησιμοποιεί ζάχαρη, αλλά μέλι, για να έχουμε ένα γλύκισμα πιο υγιεινό και πιο θρεπτικό για τα παιδιά!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

Load more

Δείτε επίσης

Load more

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.



Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων