Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
«Ελεγχόμενο κλάμα»: μια αποτελεσματική μέθοδος εκπαίδευσης ύπνου για γονείς με… αντοχές
Ο ύπνος του μωρού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για όλους τους γονείς, αλλά με αυτή τη μέθοδο, ίσως βρείτε την υγειά σας και… τον ύπνο σας.
Δημοσιεύθηκε: 26 Μαρτίου 2021 - 08:03
Load more
Ο ύπνος του μωρού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για όλους τους γονείς, εκτός από εκείνες τις απίστευτες εξαιρέσεις που η τύχη τους χαμογελά και το μικρούλι τους κοιμάται σερί και χωρίς κλάματα. Οι υπόλοιποι, είμαστε αναγκασμένοι να εφαρμόσουμε κάποιου είδους μέθοδο ή ρουτίνα για να βάλουμε το παιδί σε πρόγραμμα ώσπου να μάθει να κοιμάται μόνο του. Μια τέτοια μέθοδος είναι και αυτή του «ελεγχόμενου κλάματος» η οποία, αν και δεν ταιριάζει σε όλους, δείχνει να έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr
Load more
Δείτε επίσης
Load more