Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου
Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου. Είναι αφράτο, μαλακό, ιδανικό για τοστ, σάντουιτς ή ακόμα και για γαλλικό πρωινό. Και το καλύτερο; Ξέρουμε ακριβώς τι βάζουμε μέσα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, μόνο με απλά υλικά και μεράκι.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr