Πώς να φτιάξεις αφράτο ψωμί του τοστ, χωρίς συντηρητικά

Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2025 - 08:03

Load more
Αν έχουμε δοκιμάσει έστω μία φορά σπιτικό ψωμί του τοστ, ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε γεύση, άρωμα και υφή σε σχέση με τα έτοιμα του εμπορίου. Είναι αφράτο, μαλακό, ιδανικό για τοστ, σάντουιτς ή ακόμα και για γαλλικό πρωινό. Και το καλύτερο; Ξέρουμε ακριβώς τι βάζουμε μέσα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, μόνο με απλά υλικά και μεράκι.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

Load more

Δείτε επίσης

Load more

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.



Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων