Καλοκαίρι χωρίς ψαράκι γίνεται; Δεν γίνεται! Από την πρώτη στιγμή που πιάνει η ζέστη, κάτι μέσα μας μας τραβάει προς τη θάλασσα – κι αν δεν μπορούμε να βουτήξουμε, τουλάχιστον μπορούμε να τη φέρουμε στο πιάτο μας. Το καλό με το φρέσκο ψάρι είναι πως δεν χρειάζεται πολλά-πολλά. Ένα καλό λάδι, λίγο λεμόνι, φρέσκα μυρωδικά και ψήσιμο με αγάπη – αυτά αρκούν για να φτιάξουμε ένα πιάτο που μας ταξιδεύει. Πάμε να μαγειρέψουμε;
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr