Μπορεί να μεταμορφωθεί σε σμούθι, να μπει σε σαλάτα, να γίνει μαρμελάδα ή ακόμα και σπιτικό παγωτό.
Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι οι μήνες που τα σταφύλια έχουν την τιμητική τους. Γλυκά, ζουμερά και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, είναι από τα φρούτα που δύσκολα λείπουν από το ελληνικό τραπέζι. Όμως, όσο κι αν τα αγαπάμε, κάποιες φορές μπορεί να τα βαρεθούμε στην πιο απλή τους μορφή: πλυμένα σε ένα μπολ, έτοιμα για τσιμπολόγημα. Ευτυχώς, το σταφύλι κρύβει πολλές εκπλήξεις και μπορεί να μεταμορφωθεί σε πρωταγωνιστή γλυκών, αλμυρών και δροσερών συνταγών. Δες 4 τρόπους για να το απολαύσεις αλλιώς και να μην το βαρεθείς ποτέ!
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr