Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests JOHN STUART MILL (1806-1873) English Philosopher in Representative Government
«Η καλύτερη επένδυση μιας κοινωνίας είναι στις εγκύους και στα 5 πρώτα χρόνια του παιδιού»
Μια κοινωνία κρίνεται από το πώς φροντίζει τις εγκύους και τα μικρά παιδιά. Εκεί μπαίνουν τα θεμέλια για όλα όσα ακολουθούν.
Mama365.gr
Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2026 - 14:35
Load more
Το βιογραφικό του δρος Γεωργίου Χρούσου σε αφήνει για λίγο άφωνο. Πανεπιστημιακός, ερευνητής παγκόσμιας εμβέλειας, πρώην διευθυντής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, με περισσότερες από 800 επιστημονικές δημοσιεύσεις και δεκάδες χιλιάδες αναφορές στο έργο του διεθνώς.