Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests JOHN STUART MILL (1806-1873) English Philosopher in Representative Government
«Αν στείλω τα παιδιά σχολείο με τέτοια lunchbox, θα έρθει η Πρόνοια»: Ελληνίδα στη Νορβηγία
Στη Νορβηγία τα παιδιά παίρνουν μαζί τους φρούτα και σαντουιτσάκια για κολατσιό και θεωρείται απαράδεκτο να πάρουν σοκολάτες και σνακ
Mama365.gr
Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2026 - 15:17
Load more
Η διαφορά ανάμεσα στη διατροφή των παιδιών στην Ελλάδα και στη Νορβηγία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις… σαν να μπήκες σε άλλη διάσταση. Μια Ελληνίδα μαμά που ζει στη Νορβηγία μοιράζεται την εμπειρία της και μας θυμίζει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεται η σωστή διατροφή των παιδιών εκεί.