Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests JOHN STUART MILL (1806-1873) English Philosopher in Representative Government
Η μάχη της Δέσποινας με τον καρκίνο: «ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη ζωή της, αλλά την πρόλαβε η αρρώστια»
Η Δέσποινα τελείωνε τις σπουδές της, έτοιμη να «βουτήξει» στη ζωή. Και τότε, ένιωσε τον πρώτο πόνο στον θώρακα... Να πάνε όλα καλά Δέσποινα!
Mama365.gr
Δημοσιεύθηκε: 3 Απριλίου 2026 - 14:20
Load more
Στη σελίδα «Εθελοντές Δότες Μυελού Των Οστών Σητείας» συναντά κανείς ιστορίες που δεν είναι απλώς αφηγήσεις, αλλά βαθιά βιώματα ζωής. Ιστορίες που κουβαλούν φόβο, δύναμη, αγωνία και τελικά ελπίδα. Μία από αυτές είναι η μαρτυρία μιας μητέρας για τη διαδρομή της κόρης της μέσα από μια δύσκολη μάχη, που υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη αλλά και πόσο δυνατή μπορεί να είναι η ζωή.