Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Μητσοτάκης: Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας
Σήμερα, παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο λογαριασμό του στο Twitter.
Δημοσιεύθηκε: 5 Απριλίου 2022 - 11:19
Load more
«Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση, αποπληρώνοντας πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας, κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010. Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά. Σήμερα, παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη. Το είπαμε, το κάνουμε!» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο λογαριασμό του στο Twitter για την πρόωρη αποπληρωμή των τελευταίων δανειακών υποχρεώσεων της χώρας προς το Δ.Ν.Τ.
Load more
Δείτε επίσης
Load more