Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Ρούτε (ΝΑΤΟ): Εφικτή η συμφωνία για αύξηση των αμυντικών δαπανών στο 5%
Θεωρώ πως στη Χάγη θα συμφωνήσουμε σε έναν υψηλό στόχο για τις αμυντικές δαπάνες, στο επίπεδο του 5%, δήλωσε ο Ρούτε.
Δημοσιεύθηκε: 26 Μαΐου 2025 - 19:26
Load more
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα πως θεωρεί ότι τα μέλη της Συμμαχίας θα συμφωνήσουν σε αύξηση του στόχου για τις αμυντικές δαπάνες στο επίπεδο του 5% του ΑΕΠ, κατά τη σύνοδο κορυφής που θα φιλοξενηθεί στη Χάγη της Ολλανδίας τον επόμενο μήνα.
«Θεωρώ πως στη Χάγη θα συμφωνήσουμε σε έναν υψηλό στόχο για τις αμυντικές δαπάνες, στο επίπεδο του 5%», δήλωσε ο Ρούτε στην εαρινή σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στο Ντέιτον του Οχάιο των ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Load more
Δείτε επίσης
Load more