Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Κόστα: «Απαράδεκτη» η μεταχείριση των ακτιβιστών του στολίσκου
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εξέφρασε «αποτροπιασμό» για τη μεταχείριση των ακτιβιστών του στολίσκου για τη Γάζα από τον Ισραηλινό υπουργό Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ. Η ανάρτηση του στο Χ.
Αντόνιο Κόστα
Δημοσιεύθηκε: 21 Μαΐου 2026 - 10:39
Load more
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα πήρε θέση για το περιστατικό με τον στολίσκο για τη Γάζα, εκφράζοντας τον «αποτροπιασμό» του για τη μεταχείριση των ακτιβιστών από τον Ισραηλινό υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ.
Αφορμή αποτέλεσε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα χθες Τετάρτη ο Μπεν Γκβιρ, στο οποίο εμφανίζεται να χλευάζει ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα, ενώ βρίσκονται γονατισμένοι και δεμένοι με χειροπέδες μετά τη σύλληψή τους.
Συγκλονισμένος από τη μεταχείριση μελών του στολίσκου από τον Ισραηλινό υπουργό Μπεν Γκβιρ. Η συμπεριφορά αυτή είναι απολύτως απαράδεκτη. Ζητούμε την άμεση απελευθέρωσή τους», ανέφερε ο Κόστα σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Load more
Δείτε επίσης
Load more