Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο ανθρώπων στο Κίεβο και την Οδησσό, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης δράσης και αξιωματούχο της Οδησσού, ενώ το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν φορτηγό πλοίο στο ουκρανικό λιμάνι Τσορνομόρσκ, στη Μαύρη Θάλασσα.
Στην Οδησσό, τα ρωσικά πλήγματα τραυμάτισαν έναν άνθρωπο και προκάλεσαν ζημιές σε υποδομές, δήλωσε μέσω Telegram ο επικεφαλής της διοίκησης της πόλης, Σέρχιι Λισάκ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Παράλληλα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε μέσω Telegram ότι οι δυνάμεις του έπληξαν έναν κόμβο ανεφοδιασμού στο Κίεβο, ένα κέντρο δεδομένων στην Οδησσό και ένα φορτηγό πλοίο στο γειτονικό λιμάνι Τσορνομόρσκ.
Το ρωσικό υπουργείο υποστήριξε ότι όλοι οι συγκεκριμένοι στόχοι χρησιμοποιούνταν για στρατιωτικούς σκοπούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ