Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ησυχος δεν... καθησύχασε τους ισραηλινούς

Η ατζέντα για το πρόβλημα αστάθειας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αν. Μεσογείου που έθεσαν οι Ισραηλινοί και η.... απίστευτη ελληνική απάντηση.

Ο Ησυχος δεν... καθησύχασε τους ισραηλινούς

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κ. Ήσυχος συναντήθηκε με ομάδα Ισραηλινών ερευνητών που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου με θέμα την Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο συνδιοργανώσουν το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το ισραηλινό BESA Center.

Τους συγκεκριμένους Ισραηλινούς βέβαια δεν τους λες και απλούς ερευνητές. Ο ένας διετέλεσε σύμβουλος εθνικής ασφαλείας παρά τω πρωθυπουργώ, ο άλλος ήταν πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα, ο τρίτος διευθυντής του ινστιτούτου BESA και η τέταρτη ειδική σε θέματα Τουρκίας.

Οι Ισραηλινοί έθεσαν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πρόβλημα της αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αν. Μεσογείου.

Τι τους απαντήσαμε εμείς;

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, «ο κ. Ήσυχος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές της χώρας, τέτοια που θα απεμπλέκει την ελληνική οικονομία από το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της λιτότητας».

Δήλωσε δε «επιμένουμε στις κόκκινες γραμμές γιατί αυτό είναι το πρόγραμμά μας»...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v