Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 18 2014

Μπράβο Αλεξάνδρα...

Ας μου επιτρέψουν οι φίλοι της στήλης να αφιερώσω τη σημερινή αναφορά στην Αλεξάνδρα Γκίτση.

Η επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ της συναδέλφου στο Euro2day.gr για τις εξελίξεις μεταξύ ΜΥΘΟΣ (Carlsberg) - FIX από τις 13 Οκτωβρίου, αλλά και η επιμονή της παρά την αμφίσημη ανακοίνωση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας (που ακολούθησε την ίδια μέρα) συνιστούν μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία.

Και ως τέτοια αισθάνομαι πως αξίζει αυτήν τη μικρή σημερινή αναφορά μας.

Νωρίτερα η Αλεξάνδρα Γκίτση έγραφε: "Ο δανέζικος όμιλος Carlsberg με ανακοίνωση που ανάρτησε στον διαδικτυακό του τόπο ανακοίνωσε ότι μέσω της συνεργασίας αυτής θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση του στην Ελλάδα μέσω της συγχώνευσης με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, την τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία της χώρας.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση μέσω του deal αυτού η νέα εταιρεία που θα προκύψει θα έχει μερίδιο αγοράς περίπου 29%.

Συγκεκριμένα αναφέρεται χαρακτηριστικά: 'Η Carlsberg θα κατέχει το 51% της νέας εταιρείας και οι σημερινοί μέτοχοι της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το υπόλοιπο 49%. Η μελλοντική σχέση μεταξύ του Ομίλου Carlsberg και των σημερινών μετόχων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα πρέπει να ρυθμίζεται μέσω μιας συμφωνίας μετόχων. Ο Πρόεδρος της Νέας Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ο Lars Lehmann από τον Όμιλο Carlsberg και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης, επίσης, από τον Όμιλο Carlsberg'".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v