Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 8 2015

Κατασκευές... πρώτη φορά αριστερά

Κατασκευές... πρώτη φορά αριστερά

Σημαντική είναι η άνοδος που καταγράφεται τον τελευταίο μήνα στην τιμή και των τριών μετοχών των κατασκευαστικών εταιριών ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και J&P Άβαξ.

Αποδόσεις διόλου αμελητέες καθώς κυμαίνονται από 13,04% για τη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο 17,58% για τη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ μέχρι το 28,68% για την J&P Άβαξ.

Να υποθέσω πως η ανάκαμψη αυτή δεν οφείλεται μόνο την γενικότερη βελτίωση της αγοράς (κατά 9,52% έχει ενισχυθεί ο Γ.Δ. στο ίδιο διάστημα) αλλά και σε κάποιες... λεπτομέρειες που πιθανότατα έχουν τη σημασία τους, καθώς καταδεικνύουν την στροφή της κυβέρνησης προς τον «ρεαλισμό».

Γίνομαι σαφέστερος, από σήμερα τίθενται σε λειτουργία οι ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές για την βεβαίωση των παραβάσεων σε όσους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ(*) τα διόδια στους σταθμούς στον οδικό άξονα Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Ειδικότερα τέτοια μηχανήματα ελέγχου έχουν τεθεί στους μετωπικούς σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης, Μάναρη, Βελιγοστής και Παραδισείων.

Θυμίζω πως σε όσους συλληφθούν να μην καταβάλλουν το τέλος διέλευσης προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και το μέτρο της αφαίρεσης της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος όπως και των πινακίδων για 20 ημέρες.

(*) ...ουδεμία σχέση με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που τόσο ένθερμα είχαν υποστηρίξει παράγοντες και φορείς του ΣΥΡΙΖΑ, τα χρόνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v