Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2016

Τα πωλητήρια στην Αθήνα και η... άδεια της Λαγκάρντ

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ βάζει η Τράπεζα Πειραιώς στη θυγατρική της Olympic Εμπορικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε., που αποτελεί τον master franchisee στην Ελλάδα των Avis Rent a Car και Budget Rent a Car and Payless.

Εκ των πραγμάτων, η εγχώρια αγορά μίσθωσης αυτοκινήτων, με μέγεθος που αγγίζει τα 550 εκατ. ευρώ, οδηγείται σε ανατροπές και εξελίξεις που θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ, όμως, τρέχει και για την Εθνική Ασφαλιστική, με τις Goldman Sachs και Morgan Stanley να έχουν αναλάβει τη σχετική διαδικασία. Να υποθέσουμε πως η ΕΕΓΑ θα καταλήξει σε... ξένα χέρια, καθώς από την εγχώρια αγορά δύσκολα κάποιος παίκτης μπορεί να κάνει την έκπληξη.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ πρόκειται να βγουν άμεσα έξι ακίνητα της Ηλεκτρονικής Αθηνών, τέσσερα από τα οποία στην Αθήνα. Η διαδικασία της καταγραφής των περιουσιακών στοιχείων έχει ολοκληρωθεί. Στις 7 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η Γ.Σ. των πιστωτών. Αραγε υπάρχει «αύριο» για τον άλλοτε ισχυρό Γιάννη Στρούντζη;

ΑΔΕΙΑ θα πάρει η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ (όπως η ίδια επιβεβαίωσε τελευταία τον Τύπο), την περίοδο που θα επιδικάζεται η υπόθεση της εμπλοκής της στο «σκάνδαλο Ταπί» στο Παρίσι.

Στην έδρα του Ταμείου πάντως, οι Αμερικανοί της νέας κυβέρνησης Τραμπ δεν φαίνεται να είχαν πρόβλημα από μία... άδεια διαρκείας της «ισχυράς κυρίας» του Ταμείου. Λέγεται πως οι προεκλογικές της αβρότητες με τη Χίλαρι Κλίντον τούς «κάθισαν στο στομάχι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v