Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 30 2017

ΧΑ: Να μη χαθεί και ο Φεβρουάριος

Νέα σημαντική υποχώρηση για τον τραπεζικό κλάδο -στις 747,78 μονάδες νωρίτερα ο ΔΤΡ-, νέα εκτίναξη για το 10ετές. Κατά 4,05% στα 7,427% (ξεκινώντας σήμερα από τα 7,154%).

Στο Χ.Α., για τον Γενικό Δείκτη χάθηκαν και οι 636 μονάδες (με καθοδικό χάσμα -από τις 631,83 μονάδες ξεκίνησε η συνεδρίαση) και το long σήμα για τους βραχυπρόθεσμους, με πολύ πιθανή τη δοκιμασία των 609 μονάδων. Χαμηλότερα από τις 598 μονάδες διέρχεται για τον Γ.Δ. η μεσοπρόθεσμη τάση.

Ο Ιανουάριος χάθηκε, όσον αφορά στην αξιολόγηση (όπως είχε χαθεί και ο Δεκέμβριος), και στην αγορά πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν μήπως χαθεί και ο Φεβρουάριος.

Από το αποκαλυπτικό θέμα της Αγγελικής Παπαμιλτιάδου: για τις κρυφές συναντήσεις για την Ελλάδα και τα τηλεφωνήματα Σόιμπλε - Λαγκάρντ, αποκομίζουμε μία ιδέα για το τι παίζεται παρασκηνιακά και τι πιθανότητες έχει το ενδεχόμενο μίας συμφωνίας (ή όχι) σε τεχνικό επίπεδο (στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου), εάν και εφόσον η Αθήνα αποδεχτεί τη βαριά συμβιβαστική πρόταση των δανειστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v