Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 4 2017

Τι «παίζει» βραχυπρόθεσμα

Με τραπεζικές βοήθειες και... πάρτι στην περιφέρεια, η χθεσινή αντίδραση στο ΧΑ.

Για τον FTSE25, τα τεχνικά σημεία που χρήζουν προσοχής είναι ως αντιστάσεις οι 2.167 και 2.175 μονάδες, με το δεύτερο επίπεδο ιδιαίτερα σημαντικό. Στο σημείο αυτό αναμένεται μία... μάχη πωλητών - αγοραστών, με το ημερήσιο σήμα να είναι short. 

Ως στηρίξεις κοιτάμε τις 2.158 και 2.155, με «βλέψεις» προς τις 2.142, επίσης σημαντική τεχνικά περιοχή. 

Για τον ΔΤΡ, η χθεσινή επιβεβαίωση των 1.044 «δείχνει» προς τις 1.080-1.090, επίπεδο όπου αντίστοιχα αναμένεται αναμέτρηση short vs long. 

Από τον τραπεζικό κλάδο, τεχνικά η Eurobank μπορεί το 1,04 ευρώ, ως η τρίτη συστημική που μετά τις Alpha Bank, ETE (υπερ)καλύπτει την τιμή της τρίτης αμκ.

Από την περιφέρεια, που είχε την τιμητική της, το ΚΛΜ μπορεί να έκανε μεγάλη κίνηση με συναλλαγές πλησιάζοντας τις τιμές του '13, αλλά το στοίχημα όσων ενεργούν είναι αποτίμηση προς τα επίπεδα που θα δικαιολογούν την ΑΕΕΑΠ σε δεύτερο χρόνο, δηλαδή πάνω από τα 50 προς τα 60 εκατ. ευρώ. 

Για την Ιντρακόμ, με νέα τοπικά υψηλά και στόχο το 0,53 ευρώ, ενώ η Ιντραλότ μπορεί να δοκιμάσει τα 1,27-1,30 ευρώ. 

Στο στόχαστρο των traders ΙΛΥΔΑ και Profile, με ισχυρή τάση και βλέψεις για υψηλότερα.

O EΛΛΑΚΤΩΡ έπιασε τον πρώτο στόχο (1,58), ο επόμενος θα κριθεί ανάλογα από το αν οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στη γ.σ θα έχουν διάρκεια και αποτέλεσμα. 

Για VIOHALCO και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στόχος παραμένει η πειστική συντήρηση άνω των 3 και τιμές προς τα 4 ευρώ, με τη Cenergy να ακολουθεί σε κίνηση τη μητρική. 

Κλειστή σήμερα η Wall Street.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v