Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 29 2017

FTSE25: Στις αντιστάσεις του...

Τραπεζική «έκρηξη» για τον τραπεζικό κλάδο, μετά τη βίαιη διόρθωση με... εμβάθυνση στο διήμερο Δευτέρας-Τρίτης. Επανάκτηση σημαντικού μέρους των απωλειών που είχαν προηγηθεί, με τη Eurobank να γίνεται σηματωρός από τη συνεδρίαση της Τρίτης. 

Κλείσιμο εβδομάδος ΚΑΙ μηνός σήμερα, με τον FTSE25 σε σημαντικές αντιστάσεις.

Στο διάγραμμα του δείκτη (σε «μέτρηση» του Ηλία Ζαχαράκη/Fast Finance), οι τεχνικές τιμές που μας ενδιαφέρουν για σήμερα είναι εμφανείς. Προσοχή στα άνω όρια...



Στα επιμέρους, μετά το σήμα long για Fourlis, σήμα long χθες και για Sarantis.

Στη ΓΕΚ/Τέρνα απορροφάται όποια προσφορά βγαίνει στα 3,70+, στην ΤΕΝΕΡΓ δεν πέρασε απαρατήρητη η... μαρκετιά με την οποία «άνοιξε» καρφί ανοδικά στη χθεσινή συνεδρίαση. Στο ΚΡΙ-ΚΡΙ, με αυξημένες συναλλαγές/τζίρους δοκιμάζονται τα 3 ευρώ. Εν μέρει εξηγείται απ' όσα σημειώναμε για την εξαιρετική μακεδονική γαλακτοβιομηχανία: Συζητούν με funds ΚΡΙ-ΚΡΙ (ανάρτησή μας στις 18 του μηνός).   

Οι «σωματοφύλακες» (blue chips) κρατάνε δυνάμεις για τα δύσκολα του τραπεζικού, πιθανόν να χρειαστούν από Δευτέρα. Τι πραγματικά σημαίνει για τις τράπεζες η συμφωνία ΕΚΤ-ΔΝΤ, αναλύει από νωρίς η Αναστασία Παπαϊωάννου, με παρασκήνιο από το Λονδίνο και τη συνάντηση ΕΕΤ/Νίκου Καραμούζη- Λαγκάρντ ενώ ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΕΕ, αναφέρθηκε στις τρεις προϋποθέσεις για έξοδο από το πρόγραμμα.    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v