Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 8 2017

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, η μεγάλη μεταγραφή και μια εκτίμηση...

Ενδελεχές και προ πάντων εγκυρότατο το ρεπορτάζ του ΧΑΜαιλέοντα για τις «αλλαγές στη διοίκηση του ΟΔΔΗΧ».

Τα όσα αποκαλυπτικά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το... πολύχρωμο σαυροειδές του παρασκηνίου έχουν ουσιαστική σημασία για τη συνέχεια.

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος ενδίδει μετά από ασφυκτικό pressing των ξένων οίκων και προετοιμάζεται για μία ομολογουμένως μεγάλη μεταγραφή. Επιτέλεσε έργο ο επικεφαλής του Οργανισμού και σε περιόδους κρισιμότατες στάθηκε με την ομάδα του όρθιος.

Ευτυχώς, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον διατήρησε στη θέση του, με τα αποτελέσματα εμφανή ήδη εδώ και μήνες. Περισσότερα θα φανούν το αμέσως επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης με την προσπάθεια μίας νέας έκδοσης προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο προοριζόμενος για αντικαταστάτης του Βασίλης Κάβαλος, από τους βαθείς γνώστες της συγκεκριμένης αγοράς, είναι ίσως η καλύτερη διάδοχη κατάσταση σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο, σε μία τόσο καθοριστική συγκυρία.

Μπαρουτοκαπνισμένη η ομάδα του ΟΔΔΗΧ, με αφανείς αλλά γνώστες του χώρου, έχει επωμιστεί τεράστιο έργο, που εάν υλοποιηθεί, θα μπορούσε να συμβάλει στη γρηγορότερη επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα.

Ευτύχημα που σε αυτή τη συγκυρία αρωγοί της όλης προσπάθειας δύο άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά, οι Δημήτρης Λιάκος και Φραγκίσκος Κουτεντάκης.

Κατά την γνώμη μου, από τα ελάχιστα θετικά που έχει να επιδείξει η κυβέρνηση είναι όσα διαδραματίζονται με επίκεντρο τον ΟΔΔΗΧ και τη στήριξη, που -ευτυχώς- παρέχει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v