Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 29 2018

ΓΔ: Ανεβαίνει το stop

Σε βραχυπρόθεσμη διαφοροποίηση έναντι των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων το ΧΑ από την Παρασκευή κινείται σήμερα υψηλότερα (και) λόγω του "γυρίσματος" σε Φρανκφούρτη, Μιλάνο.

Στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης οι αγοραστές έγιναν επιθετικότεροι με το που επιβεβαιώθηκε, αρμοδίως, η μη υποψηφιότητα Μέρκελ για την προεδρία του CDU. Προς τις 11.400 μον. ο δείκτης νωρίτερα ξεπερνώντας έτσι- προσώρας- στον...σκόπελο της Παρασκευής. 

Στο Μιλάνο το κλίμα εμφανώς βελτιωμένο από νωρίς (κυρίως) λόγω της μη υποβάθμισης του ιταλικού outlook από τον οίκο Standard & Poor's, μόλις δύο 24ωρα από την τοποθέτηση Ντράγκι. Στο 2,58 % ο ΜΙΒ και τις 19.160 μονάδες.

 Σε αυτό το κλίμα, βελτιωμένο σήμερα, οι long έχουν τον πρώτο λόγο στο ΧΑ. Επικέντρωση στον τραπεζικό κλάδο, με τον ΔΤΡ έως 3,85% υψηλότερα προς τις 535-540 μονάδες.

Συνακόλουθη η ανοδική διόρθωση και για αρκετά blue chips με σημαντικότερα το συν του ΟΤΕ (έως τα 9,96 ευρώ) και της Coca Cola (έως τα 26,28 ευρώ).

Εως τις 640,49 μονάδες νωρίτερα ο Γενικός Δείκτης, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ηλία Ζαχαράκη το stop για τους short (ωριαίο) να ανεβαίνει στις 628 μονάδες.   





 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v