Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 4 2021

Ανάσταση με... 900 plus

Νέο "τοπικό υψηλό", για τον ΓΔ στις 876,60 μονάδες, την Πέμπτη, με ενδοσυνεδριακή κορυφή στις 876,60 μονάδες. Σε απόλυτο τεχνικό χρονισμό, εξελίσσεται η ανοδική κίνηση (όπως αυτή ενεργοποιήθηκε από τα τέλη Ιανουαρίου) με "βλέψεις" για πέραν των 900 μονάδων.

Εμφανείς οι περιοχές, που "βλέπει" ο ΓΔ, με τον Δημήτρη Τσάντο να "μετρά" πως Πάσχα (των Ορθοδόξων) θα κάνουμε με το 9άρι (και σε έκταση του "κύματος") μπροστά.

Αργούν, την Δευτέρα, οι ευρωπαϊκές αγορές, με την Νέα Υόρκη να μονοπωλεί την προσοχή. Ούτως ή άλλως, μετά και το νέο ιστορικό υψηλό, στις 4.020,63 μονάδες. Βραχυπρόθεσμα, ας έχουμε υπόψη μας, σύμφωνα με τον Ηλία Ζαχαράκη για στήριξη τις 3.965 αλλά πιθανότερη την υπέρβαση της αντίστασης των 4.022 μονάδων. Υπέρβαση της "δείχνει" προς τις 4.103 για τον "δείκτη των δεικτών".

Στα καθ' ημάς, την Τρίτη συνεδριάζει το Δ.Σ της ΔΕΗ για να εγκρίνει τα 11 σχήματα, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα περάσουν στην δεύτερη φάση, για τον ΔΕΔΔΗΕ. Την Τρίτη και η έκθεση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ενώ -όπως θυμίζει ο Μάνος Χατζηδάκης- αποτελέσματα 2020 ανακοινώνει η Ευρωπαϊκή Πίστη (μετά την συνεδρίαση). Την Τετάρτη συγκαλείται η έκτακτη Γ.Σ της Πειραιώς, την Πέμπτη ανακοινώνει αποτελέσματα η Quest Holdings, και την Παρασκευή οι Sarantis, ΕΥΔΑΠ.

Σε μία συγκυρία, που όπως αποτιμά ο Κώστας Σιαμπράκος στα Αμοιβαία Κεφάλαια καταγράφηκε το καλύτερο 3μηνο της 10ετίας, με το ενεργητικό τους να πλησιάζει τα 9 δισ. με δυναμική επιστροφή των μεριδιούχων στον θεσμό των Α/Κ.

Αυτά, για την ώρα, και για ότι άλλο προκύψει, εδώ με τα σχόλια σας και αναλυτικότερα, την Δευτέρα, με την χρηματιστηριακή ανάλυσή μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v