Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 26 2021

FTSE 25: Σε πλήρη ετοιμότητα

Για αλλαγή πλεύσης, με αφορμή τις εξελίξεις στην Alpha Bank, κάναμε λόγο το Σάββατο, επιχειρώντας μία πρώτη προσέγγιση της κατάστασης. Απόλυτα εύλογο το σχόλιό μας, τη Δευτέρα, «Ωρα Alpha Βank» καθώς
καλώς ή κακώς η κεκτημένη ανοδική φορά παρουσίασε τα πρώτα αντιθετικά μηνύματα.

Στις 2.090,49 μονάδες ο FTSE25, στο χαμηλό ημέρας, με νέα μηνύματα από το μέτωπο των blue chips αυτή τη φορά. Τεχνικά, επιμένουμε με γνώμονα και την Τ.Α, κοντινή στήριξη -σύμφωνα με τον Ηλία Ζαχαράκη- είναι στις 2.080 μονάδες και σημαντική εγγύτερη αντίσταση οι 2.112 μονάδες.

«Κλειδί» μεν οι τραπεζικές (ερώτημα η Εθνική), αλλά και σε blue chips χρειαζόμαστε πιο ευκρινή εικόνα.
Με την αμέριστη συνδρομή σας, η υπόγα είναι από την Παρασκευή σε «κόκκινο συναγερμό».

Κινδυνεύουν οι long με αναστροφή ή και αλλαγή τάσης; Οπότε... ή μήπως θα βγει αντίδραση. Θεωρώ πολύ σημαντική τη στάση funds με θέσεις σε blue chips, γι' αυτό και παραπέμπω στον Tzango, ο οποίος θεωρεί εντός προγράμματος τις διορθώσεις όσο ο ΟΤΕ είναι πάνω από τα 14,05, ο ΟΠΑΠ των 11,97 και η Mytilineos των 13,85 ευρώ. Συμπληρωματικά και αντιπαραθετικά παραπέμπω στις μετρήσεις των Rgallagher, Μορφέας, Elliot61, Giannis Chrysovitsanos.

Συνεκτιμώντας (προσωπικά) τις τελευταίες εκτιμήσεις του George Papigiotis και όσων συμβάλλουν.
Μη τυχόν και μας την έχουν«στημένη», είτε οι μεν είτε οι δε. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Με την ενεργό συνδρομή σας, όπως σημειώναμε και χθες.

Συνεχής ροή και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v