Στις 20 Οκτωβρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου (0,31ευρώ/μτχ) με δικαιούχους τους μετόχους που θα είναι εγγεγραμένοι (στο ΣΑΤ) μεθαύριο Πέμπτη (15 Οκτωβρίου).
Ετσι, από αύριο η μετοχή θα είναι σε διαπραγμάτευση με νέα ονομαστική αξία και δίχως το δικαίωμα (της επιστροφής κεφαλαίου).
Στα 1,672 ευρώ, με άνοδο 2,45% και συναλλαγές 57 χιλ. τμχ. στην χθεσινή συνεδρίαση. Στο εύρος των 1,642-1,696 ευρώ οι εντολές.
Το ενδιαφέρον με την Ευρώπη Holdings είναι πως στην εξέλιξη της όλης διαδικασίας, και στο πλαίσιο της απορρόφησης από την Credia Bank ο κάτοχος/μέτοχος προορίζεται να αποκτήσει μετοχές της τράπεζας.
Θυμίζω πως σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση (της 21ης Μαϊου) "... στο πλαίσιο της προτεινόμενης Συγχώνευσης, η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των μετοχών της Απορροφώμενης Εταιρείας προς τις μετοχές της Απορροφώσας Εταιρείας ανέρχεται σε 1,446 νέες κοινές ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές της CREDIA BANK Α.Ε. για κάθε μία (1) κοινή ονομαστική μετοχή της Απορροφώμενης Εταιρείας.